OSKIA produkter

OSKIA produkter

Weee! I’m back!!

Jeg havde egentlig varsler, at jeg ville stoppe med at blogge, Meen som du nok kan regne ud er jeg tilbage igen.

Jeg har i går modtaget en lille pakke med posten, som jeg bare må fortælle jer allesammen om! Da jeg får produkter tilsendt, skal jeg skrive, at mit opslag er en reklame, så det er hermed gjort!

Jeg har i mange år testet og afprøvet rigtig mange produkter og efterhånden begynder man også at interesserer sig for, hvad er der egentlig i pakken, glasset eller emballagen om man vil. Det har efterhånden fået mig til, at tænke over om det er sundt i længden eller ej!

Derfor er mit fokus rettet på produkter som virker, og ikke indeholder alle mulige mærkelige stoffer, som måske kan være giftige eller farlige.

Jeg blev total glad, da jeg til min store overraskelse så, at der i min lille pakke lå en masse forskellige OSKIA produkter! Tænk, min favoritshop har nu også fået OSKIA i deres sortiment! OSKIA 🙂 Inden jeg så mig om, stod jeg på badeværelset med cleanseren i hånden og var godt i gang med, at klargøre huden til endnu flere af de top lækre produkter.

OSKIA’s Renaissance Cleansing Gel føles bare så rigtig på min hud. Det var lige før, at hele kroppen havde fået en omgang, da det bare føles så forløsende, at få renset huden godt ud. Resten af kroppen skreg også på en behandling, men jeg valgte nu kun, at bruge produktet hvor det oprindelig er tiltrængt, selvom jeg er sikker på, at resten af min krop ville have rigtig godt af en god Cleanser-tur også.

Bagefter gik jeg amok med Renaissance Mask. Fik måske brugt lidt rigeligt i ansigtet, men man er vel ivrig efter, at prøve produkterne.Der skal faktisk ikke så meget i ansigtet, men det har jeg så lært nu!  Efter at der har været på min bløde hud i et kvarters tid, masserede jeg det helt dybt ind i porerne, og her blev jeg helt PAFF! Det skifter FARVE til HVIDT. KAPOW Herefter tog jeg lidt varm vand på en grov klud og masserede det sidste ind. Varm klud fordi, at det åbnere de sidste af porerne i huden og man kommer helt dybt ind i huden. Til sidst skyllede jeg det af, igen med varmt vand, så porerne står helt åbne og man kan skylle det hele væk.

Herefter gik jeg strakt ombord på Get Up and Glow Radiance og Energy booster. Den beskytter og booster din hud, og man kan med det samme mærke, når man får det på. Vil ikke påstå, at det er som at drikke en energidrik, men det føles skønt at få på. Jeg valgte at ta den på inden, jeg til sidst gav noget fugtighedscreme, men man kan også bruge dubbe det ovenpå ens makeup efterfølgende.

Men jeg er solgt til stanglakrids. Ja, det har jeg skrevet før, men Ak. Jeg er uforbederlig og erstatter gerne en aften med en kold Rosé, med en dejlig gang selvforkælelse med produkter fra OSKIA

OSKIA leverer bl.a. en fantastisk og nærende hudplejeserie, som gør huden fantastisk blød. resultatet kommer efter kort tid og giver følelsen af en blød og smuk hud. Der er INGEN skadelige kemikalier i produkterne og det gør produkter helt unikke.

OSKIA’s produkter er special produceret ved hjælp af kliniske bio-tilgængelige næringsstoffer og komplekse bioaktive stoffer, der giver dig en smukt, sund og glødende hud. Produkterne er fyldt med vitaminer, mineraler, proteiner og omega ingredienser og sammensætningen forbedrer din cellulær aktivitet og effektivitet.

På dansk: smuk, blød og følelsen af yngre hud.

De har et stor udvalg af lækre produkter i deres serier, som passer til vejrets strabadser, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter.

BANG! Testen!

Ja, jeg mener faktisk hvad jeg skrev. Måske jeg er lidt optimistisk, men manden min, kiggede lidt længere på mig og spurgte om jeg havde fået ny makeup? Faktisk havde jeg slet ikke makeup på! Jeg havde renset huden, og restored den med Restoration Oil og senere givet huden lidt Glow Serum.

Huden føles total blød og lækker, og måske min følelse af velvære også får mig til, at både føle mig mere lækker og se mere lækker ud!

OSKIA kan efterhånden købes flere steder, sikkert også hvor du normalt handler.

Men jeg synes nu også, at prisen er lidt afgørende, nu når produktet jo er præcist det samme, så derfor shopper jeg de fleste skønhedsprodukter hos FeelUnique. 

Så hop ind på FEELUNIQUE hjemmeside og se alle de spændende produkter de her, inkl. OSKIA produkterne.

Håber min blog, gør dig lidt klogere på, at det ikke er ligegyldigt, hvad du smører dit ansigt eller krop ind i. Think ‘Bout it Baby

Ciao Baby

 

Om Fashion-Baby

Ælsker at shoppe. Ja, jeg ved godt det staves med e! Jeg er en hudløs ærlig pige, som har et værelse fyldt med tøj, sko, parfume og smykker. Jeg er samler, shopper og fascineret af at shoppe. Mine veninder låner meget tøj af mig (Lidt for meget piger), men så må jeg jo købe noget nyt, når jeg ikke kan finde det jeg søger.. Weee Når jeg shopper, er det med hele kroppen og mit sind. Jeg bliver glad i låget og i kroppen, når jeg rigtig slår mig løs. Jeg vil forsøge, at skrive om bare lidt af det jeg shopper, hvor jeg shopper og hvorfor. Jeg vil også begynde at lave skønhedstips og meget andet. Ciao Baby