Skræddersy din egen øl

Skræddersy din egen øl

Skræddersy din egen øl

Jeg er fandt dette link, for et par uger siden og kunne bare ikke modstå, at trykke på reklamen. Skræddersy din helt egen øl, præcis som du ønsker den.

Det lød bare alt for godt til, at være sandt. Men testes, det skulle det.

Når man klikker på siden,  kan man vælge imellem selv at vælge smagen på øllen, eller vælge iblandt nogle udvalgte favoritter. Når man kender mig, så ved man helt sikkert, hvilken løsning jeg valgte!

Bitterhed

Her skal man først vælge hvor bitter ens øl skal smage. Dette gør man rimelig let, ved at trække musen til den ene eller anden side.

Farve

Herefter skal du vælge øllens farve. Skal den være lys som en pilsner, Flot ravgul, lidt mørkere som teaktræ, kastanje mørk som en Ale eller mørk som en porter. Uha, sikke da nogle fantastiske valgmuligheder. Det er jo næsten ikke til at vælge!

Styrke

Ja, så skal man dælen duleme også vælge styrke. Du kan vælge imellem flere styrker fra 4,5% til 7,5%

Ekstra smag

Her kan man tilføje enten Frugt, som giver lidt smag af frugt og blomster, eller man kan vælge ristet, som giver smag af malt og ristet karamelnoter.

Design etiket

Ja, her skal man give sin øl et navn, og skrive hvem der står bag denne øl. Det er jo genialt til en aften med knægtene, hvor hver deltager selv får lavet deres øl, og man skal stemme om, hvem der har skræddersyet den bedste øl.

Design

Ja så skal man selv bestemme, hvordan øllen skal se ud, altså flasken. Her vælger man farve, mønster og tillægsfarver. Lidt simpelt, men egentlig fedt nok. Her kunne jeg ønske mig muligheden for, at sætte eget billede ind, men måske det kommer senere 🙂

 

Antal

Det siger sig selv, dog med forbehold for, at man skal købe 6, 12, 24, 36, 48 osv osv

Pris

Tja, prisen er der ikke noget at sige til. Det er jo en specialøl og priserne ligger mellem kr. 25 og kr. 29 stykket.

Dertil kommer pant og levering, med mindre du henter selv i København.

Levering

Prisen for forsendelse står som variabel, men ændrede sig ikke, da jeg bestilte.

Kr. 69,- for levering til nærmeste postNord udleveringssted, eller kr. 85,- til levering hjemme.

 

Her kan du se nogle af øl favoritterne:

Den store ølekspert

Jeg ved ikke om jeg har naturtalent for, at sammensætte nogle øl, eller om jeg bare var heldig. Men konceptet skræddersy din egen øl, har vundet mit hjerte og min smagssanser.

Men oplevelsen var super god og jeg skal helt sikkert lege lidt mere med dette koncept. Tror jeg vil i gang med, at se om jeg kan lave min helt egen JULEBRYG.

 

Tænker også, at der skal serveres nogle specialiteter, til næste komsammen i vores private madklub. Så vil jeg helt sikker imponere alt og alle, med mine “helt specielle øl”.

 

Ligesom jeg har lavet min egen øl, kan du også se andres øl, og faktisk også købe dem:

 

Prøv også de andres øl

Vil du også prøve, så klik dig ind her:

 

Rigtig god fornøjelse 🙂

Om Fandango

Har ikke skrevet bloks før, og vil derfor prøve dette medie af, selvom jeg nu ikke lige er fra den generation. Jeg gør det fordi, at jeg har en filosofi om, at ALT skal prøves mindst 1 gang, og fordi jeg lige har lyst til det nu.