Aarstiderne – Nem mad lige til døren

Aarstiderne – Nem mad lige til døren

Aarstiderne – Nem mad lige til døren

Hvad skal vi spise?

Det er nok en af de sætninger, som oftes høres i det lille hjem. Men det er måske også et af de mere væsentlige spørgsmål! For hvad skal vi spise?

Kokkens fantasi

Det er måske ikke lige min stærke side, at være kreativ, effektiv og samtidig tænke på, at maden skal være bæredygtig! Ups, specielt ikke den sidste del.

Når jeg nu skal være helt ærlig, så kører mit madprogram, nok nærmere på en eller anden repeat funktion og det har den gjort længe, alt for længe. Derfor har jeg længe ledt efter en måde hvorpå, min madlavning kunne blive lidt mere varieret, nem og bæredygtig.

 

Aarstiderne – Nem mad lige til døren

Det er så her, mit seneste fund dukker op. En variation, en tilføjelse eller måske nærmere erstatning? Nok nærmere et supplement til dagens stress.

Aarstiderne har efterhånden eksisteret i nogle år, ja faktisk siden 1996. Så jeg må nok tilstå, at jeg på det område faktisk er mange år bagefter. Måske fordi, at jeg altid har lært, at man skal vide hvad man putter i munden og derfor selv skal lave maden helt fra bunden af. Det er faktisk også en del af konceptet her.

For selvom kasserne hedder det samme, så er der faktisk forskel på indholdet. Ja, der er masser af variation og man kan frit selv vælge til og fra. Hver uge ændrer kasserne sig, så du på få sekunder kan få masser af inspiration, og faktisk få det hele serveret, næsten. Det vil sige, tilberedningen skal du selv stå for, men det er også vigtigt i min verden, når jeg nu vil vide hvad jeg putter i min mund.

På hjemmesiden kan du sågar se, hvorfra de enkelte ingredienser kommer fra, se holdbarhedsdato og mere til. Men det helt fede er, alle opskrifterne. Ja, bevares en kogebog, som nu er blevet elektronisk, tænker mange sikkert. Ja, og meget mere til. Den er sat op til årstidens retter, som du jo køber og du finder masser af inspiration til, at lave lidt ekstra lækkert til netop det du har købt. Lige netop det, at det er baseret på årstidens retter, sammen med den eller de kasser du køber, giver lige præcis mening!

Nåh, tilbage til start. Hvad er en måltidskasse så? For at svare på det, skal man lige have det overordnede overblik. For alt efter, hvad man gerne vil spise, er det hele opdelt i 5 grupper: De grønneste, de hurtigste, de velkendte, de nysgerrige og de slankeste.

Overskrifterne her, giver allerede et godt overblik over, hvad man personligt kan gå efter. Men det er meget bedre end det. Hver gruppe indeholder forskellige typer af muligheder, alt efter om det skal være hurtigmad, ens livretter

Her kan du se hvad der er i de enkelte grupper:

 

Overskuelige grupper:

Bestilling:

Når du har valgt en gruppe og en kasse, skal du vælge hvor mange personer det skal være til. Du kan vælge imellem 1-5 og her kommer der så en masse valgmuligheder, hvor du kan vælge f.eks frugt, brød, mejeri og meget andet spændende tilbehør til.

Du kan få mellem 3 og 5 måltider pr. måltidskasse fra Aarstiderne.

Priserne afhænger af, hvilke måltider du bestiller – og i hvor mange dage pr. uge.

 

Priser:

1 kasse til 1 person med 3 måltider koster eksempelvis 254 kroner og en kasse til 4 personer i 4 dage koster 712 kroner. Jo flere personer, og jo flere dage du bestiller til, jo lavere kuvertpris får du. Den laveste kuvertpris er 42 kroner, hvilket ikke er dyrere end hos de fleste andre udbydere – selvom det hele er økologisk.

 

Levering:

Aarstiderne leverer i hele landet. Du behøver i øvrigt ikke være hjemme, da varerne er pakket i en termokasse og sagtens kan stå foran din hoveddør, indtil du kommer hjem fra arbejde.

 

Økologisk:

Alt indholdet i Aarstidernes måltidskasser er økologisk, undtagen vildtfanget fisk.

Retterne egner sig generelt til alle, og der er noget for enhver smag, selv mine børn, selvom jeg lige skal checke om der er noget mine kræsne børn ikke vil spise. Jeg er jo stadig en smule curlig forældre stadig, selvom jeg prøver, at rette børnene bare lidt til.

 

Pause, afmelding eller annulation:

Der er ingen binding på måltidskasserne fra Aarstiderne og du kan derfor opsige dit abonnement allerede efter én kasse. Det skal blot gøres 1-2 dage før næste bestilling bliver leveret.

Du kan også sagtens ændre indholdet i en kasse, hvis du gerne vil prøve noget andet.

 

 

Anbefaling herfra:

Det er nemt, ligetil og giver besparelse i tid på indkøb og på at finde de rigtige opskrifter. Kvaliteten holder og der er samtidig god samvittighed over, at maden i huset nu også bliver lidt mere varieret.

Så alt i alt giver det god mening, at prøve noget nyt, og anderledes end de 15 retter man efterhånden er blevet vant til.

 

 

Se min oversigt over, alle firmaer der leverer mad lige til døren her:

About Fandango

Har ikke skrevet bloks før, og vil derfor prøve dette medie af, selvom jeg nu ikke lige er fra den generation. Jeg gør det fordi, at jeg har en filosofi om, at ALT skal prøves mindst 1 gang, og fordi jeg lige har lyst til det nu.