Aldi Gråsten

Velkommen i Aldi Gråsten, hvor kvalitet, ansvarlighed kan mærkes og alligevel er prisen helt i bund.

De har varigt nedsatte varer  og  tilbyder friskbagt Bake-off brød og kager. Friske frugter og grønt. Vin, dagligdagsvarer, gode tilbud, bredt sortiment. Kom og se deres faste discount sortiment.

 

Kendte mærkevarer og egne mærker

En af de ting som kendetegner Aldi Gråsten, er deres mix af egne kvalitetsmærker samt kendte danske og udenlandske mærkevarer. Så uanset om du kun går efter kvalitet eller kendte mærkevarer, går du ikke forgæves i butikken.

Din garanti hos Aldi

Aldi gråsten

Hos ALDI gør vi alt for, at du bliver glad for at handle hos ALDI, og at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Skulle der opstå et tilfælde, hvor du ikke er tilfreds, tilbyder vi vores ALDI garanti, som gør det nemt for dig at bytte eller returnere en vare købt i ALDI.

Hvis du er utilfreds med en fødevare købt i ALDI, bedes du kontakte os her.

Alle vores spotvarer kan inden for 30 dage returneres i alle ALDI-butikker mod forevisning af kassebon, og pengene gives retur.

 

Den nye ALDI-app

Med ALDI-appen vil du ikke længere gå glip af tilbud og gøre dine indkøb nemmere. Lad os sende dig påmindelser om tilbud. Planlæg dit næste køb med den digitale indkøbsliste sammen med familie eller venner og hold et overblik over dine køb, så du ikke glemmer noget.

Overblik over dine fordele

Aldi gråsten

Aldi er billigst

Aldi Gråsten

 

De fører varer med god samvittighed, herunder fairtrade produkter, økologi og  Dansk velfærdsgris.

Der er næringsværdi- og kalorieinformationer på alle fødevareemballager.

Hos Aldi i Gråsten er der altid friskbagt brød i butikken og en velassorteret grønt og vin afdeling. Butikken har et stort udvalg af Økologiske og Danske produkter. Butikken har en stor parkeringsplads foran.

Aldi er et discountsupermarked.

Aldi Gråsten

#aldi #graasten #gråsten #discount #kvalitet #sonderjylland #bedstebutik #koebmand #dagligvarer #soenderborg #sønderborg #butikschef #forretningsfører #tilbud #lars #bo #thorup #frisk #gront #grønt #varer #kvalitet #aaretsbutik #friskevarer #lillemengod #god #super #flot #butik 

Address

Address:

jernbanegade 1, 6300

Telephone:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

08.00 - 20.00

Tuesday

08.00 - 20.00

Wednesday

08.00 - 20.00

Thursday

08.00 - 20.00

Friday

08.00 - 20.00

Saturday

08.00 - 20.00

Sunday

08.00 - 20.00

Ønsker du større mængder friske varer, f.eks. morgenbrød, drikkevarer til når du får besøg, kan du forudbestille varer i Aldi i Gråsten, så det er klar til afhentning. Aftal nærmere med butikschefen Lars Bo eller personalet i butikken

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked