Loading…

Augustenhof

Dejlig dog åben strand hvor man parkerer lige ved siden af stranden på en græsmark. Der er næsten altid naturister her om sommeren, flest lokale. Der er altid meget plads både til at bade og slappe af i små gryder helt uforstyrret. Der er en del familier, der også bruger stranden, så der er både naturister og kvinder, der vil bade topløse med deres familier.

Kørselsvejledning:

Følg rutevejledningen til Augustenhof Camping. Når man kommer til campingpladsen og skal dreje til højre, så drej i stedet til venstre ad Drejkobbel, og følg vejen rundt mod stranden ca. 1½ km frem; den er nem at se. Vejen går over i en grus vej og der ligger et lille sommerhus når man kommer frem. Gå lidt længere mod nord forbi sommerhus

Normer for god opførsel på en nøgenbadestrand

Det er meget enkelt at bade nøgen – bare glem badetøjet. Men for en ordens skyld er her et par huskeregler om god opførsel på stranden:

 1. Der gælder samme normer for almindelig opførsel på en nøgenbadestrand
  som på enhver anden strand.
 2. Opfør dig hensynsfuldt og respekter andre.
 3. Hold hensynsfuld afstand til påklædte badegæster.
 4.  Opfør dig så dine hensigter ikke kan misforståes. Tænk på at nogle nøgenbadere kan være følsomme overfor at føle sig gloet på.
 5.  At være nøgen på stranden er ikke en accept af at blive gloet på, blive udsat for andres seksualitet eller få seksuelle tilbud.
 6. Du er gået forkert, hvis du er kommet for at glo på nøgne mennesker eller har seksuelle hensigter.

Forebyg chikane på stranden
På nogle nøgenbadestrande kan man af og til komme ud for personer, som har misforstået nøgenbadning eller bare mangler almindelig respekt for andre. Her er et par gode råd til, hvordan du kan forebygge at blive chikaneret på stranden:

 1.  Find sammen med andre naturister på stranden – det giver fællesskab og tryghed. Naturister er almindeligvis sociale mennesker og sætter pris på selskab.
 2. Du har krav på samme hensyn og respekt fra andre, som på enhver anden badestrand. Find dig ikke i mere, fordi du er på en nøgenbadestrand.
 3. Lyt til dig selv og hold dig ikke tilbage fra at sige fra overfor personer, du føler dig generet eller krænket af.
 4. Konfrontér generende personer med hvilket indtryk de giver.
 5. Lurere forsvinder som regel når de konfronteres med at de er opdaget.
 6. Anmeld blotteri og blufærdighedskrænkelse til politiet.

Se evt. mere om lovgivning >>

Anvisninger baseret på information fra Det Kriminalpræventive Råd

Address

Address:

augustenhof, 6430

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked