Bog og Ide

Bog & idé – Mere inden i

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde – en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.  En rejse gennem tid … med Bog & idé. I 1968 ansøgte Flemming Kristiansen om optagelse i en indkøbsforening, men fik afslag. Herefter gik han, og repræsentant Ole Hansen, enegang og stiftede, d. 12. januar 1969, indkøbsforeningen Bogpa. Som medstifter og bestyrelsesmedlem bidrog boghandler Benth Olsson til opstarten af Bogpa. Afslaget på optagelse i den anden indkøbsforening blev blandt andet begrundet i, at Flemming Kristiansen havde for mange varer i sin butik. Sådan blev fundamentet til en Danmarks mest kendte frivillige detailkæder skabt.

Profil

Profil er noget, man skaber – den kommer ikke bare af sig selv. Bog & idé har en høj kendskabsgrad i dansk detailhandel, men kendskab alene er ikke nok – vi har derfor udvalgt 6 områder, hvor vi har udviklet særligt gode kompetencer.

Bog & idé profilerer sig på:
• Nyheder
• Tidens trends
• Aktiv fritid
• Gaver
• Uddannelse
• Hjemmekontor

Bog & idés mission
“At give forbrugerne markedets bedste oplevelser via rådgivning og et bredt sortiment inden for bøger, kontor og trend”.

Butikkerne
Bog & idés butikker er altid synlige i gadebilledet og det rød/hvide logo vækker genklang hos de danske forbrugere. Det er en vigtig del af Bog & idés koncept, at vores butikker altid er opdaterede hvad angår viden, indretning, synlighed og sortiment.

Den gode service
Hos Bog & idé dyrker vi kundepleje og den gode service. Kunderne kan regne med ordentlig kompetent, vejledning, og er samtidig sikret garanti på deres varekøb i mere end 90 butikker landet over, samt på Grønland og Færøerne.

Butikken er stedet, hvor kunde og varer mødes. Det er vigtigt for Bog & idé, at kunderne føler sig trygge ved kvaliteten i butikkens sortiment, og den gode service vores medarbejdere stræber efter at levere.

Bog & idé Online

Bog & idé Online fører altid samme grundsortiment, som vore fysiske butikker. I perioder, hvor der kører katalogkampagner, vil du kunne finde produkter, der ikke er i grundsortimentet, men som tilhører den specifikke kampagne. Vi tilbyder, at du til enhver tid kan spare fragten på dine varer, såfremt du selv afhenter din ordre, der kan leveres til en butik efter dit eget valg. Vi vil gerne følge dig, så vi kan tilpasse vores tilbud og sortiment til det, du har brug for – derfor kan du finde os på Facebook, downloade vores Bestseller App og være medlem af vores kundeklub.

Address

Address:

perlegade 15, 6400

Telephone:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

9.30 - 17.30

Tuesday

9.30 - 17.30

Wednesday

9.30 - 17.30

Thursday

9.30 - 17.30

Friday

09.30 - 18.00

Saturday

9.30 - 14.00

Sunday

-

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked