HIFI Klubben Sønderborg

Surround sound
HiFi Klubben i Sønderborg har alt i surround! Vi har mange forskellige surroundopstillinger, og kan kan præsentere en bred vifte af surroundløsninger i alle prisklasser. Oplev også surround i sværvægtsklassen hos os!

Stereosystemer
Vi har masser af godt gammeldags 2 kanals stereo. “Gammeldags” i ordets positive forstand. Skal du have rigtig god musik hjemme i stuen og gerne vil “nøjes” med 2 højttalere så kom ind til os. Du kan glimrende stereo kombination som er spilleklar fra under kr. 4.000,-.

Hjemmeinstallation
Vi kan tilbyde dig opstilling af dit udstyr hjemme hos dig selv så det yder optimalt – ring og aftal nærmere.

I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Hos os får du musik- og filmoplevelser for hver eneste krone

God kvalitet er ikke frås – det er sund fornuft

Et stereoanlæg eller en hjemmebiograf er en investering, som både du og familien skal have glæde af i mange år. Ligesom du ikke køber din nye bil i det nærmeste supermarked, er der heller ikke nogen grund til at spille russisk roulette, når du handler lyd og billede.

I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Prøv engang at kaste et blik i den daglige dyne af reklametryksager. Du skal faktisk være ualmindelig heldig – eller dygtig – for at vælge rigtigt i denne forplumrede atmosfære af varm luft og salgsgas. Tilbudsfeber bliver tit fulgt op af tømmermænd, som kun kan kureres med dét produkt, du i virkeligheden ønskede dig.

Rigtig stereo og hjemmebio til den rigtige pris

Med vores meget brede udvalg inden for testvindende stereo og hjemmebio, kan du altid finde den rigtige løsning til den rigtige pris. Det eneste, du ikke finder hos os, er dårlige discountprodukter. De er rent spild af penge, og den del af markedet har vi valgt at overlade til dem, der vil være det bekendt.

Som specialister ved vi, at smag og behov er noget meget personligt, og derfor er vi ikke tilfredse med blot at lange varer over disken. Vi har håndplukket vores produktudvalg til at dække hele spektret fra rock til klassisk, fra store gulvhøjttalere til elegante designløsninger, fra budgetklassen til kompromisløse high-end anlæg. Og HiFi Klubbens entusiastiske medarbejdere sætter en stor ære i at finde den rigtige løsning til dig – ikke nødvendigvis den dyreste.

Velkommen i HIFI Klubben Sønderborg

 

Find tilsvarende butikker

#hifi #hifiklubben #surround #specialister #rådgivning #kvalitet #hovedtelefoner #sønderborg #sonderborg #als #hjemmebio #gulvhøjtalere #dali #tv #projektor #soundbar #denon #sonos #nad #sennheiser

Address

Address:

Alsgade 56, 6400

Telephone:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

10:00 - 17:30

Tuesday

10:00 - 17:30

Wednesday

10:00 - 17:30

Thursday

10:00 - 17:30

Friday

10:00 - 18:00

Saturday

10:00 - 14:00

Sunday

-

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked