Parcellet

Parcellet er en butik der forhandler bæredygtige produkter til børn (0-6 år). Parcellet sælger økologisk børnetøj, øko hjemmesko, sengetøj, mm.

Til mor er der også lidt håndplukkede lækkerier.

Visionen bag Parcellet er at skabe en sublim købsoplevelse, hvor fokus er på den personlige relation mellem dig og os.

Vi lægger stor vægt på, at børnetøj, såvel som interiør og legetøj er fremstillet i gode, bæredygtige materialer. Du garanteres derfor varer af høj kvalitet, samtidig med at økologi, respekt for miljøet og æstetik er i højsædet.

Vi drømmer om at skabe et univers. Et univers hvor du som kunde er i centrum. Ved at yde kundeservice i verdensklasse kan vi sammen skabe en unik og tryg shoppingoplevelse for dig.

Under hele dit besøg her i shoppen, står vi klar til at servicere og vejlede dig. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Er det noget du mangler på mine hylder, så spørg endelig. Vi vil altid forsøge at skaffe varen hjem til dig.

Tilgængelighed er et nøgleord for mig. – Derfor kan du altid skrive en e-mail, SMS, ringe eller fange mig i chatten. Jeg svarer på alle spørgsmål også selvom du har særlige ønsker.

Vi gør en dyd ud af at kombinere de populære danske mærker med helt nye og spændende brands fra udlandet. På den måde får du mulighed for at skabe et nyt og anderledes baby miljø i dit hjem. – Med dit helt personlige præg.

Hos Parcellet kan du trygt shoppe til dit barn – Vi har sørget for, at alt du finder på mine hylder er af højeste kvalitet og fremstillet uden kedelig kemi.

Det glæder os, at kunne byde dig indenfor i vores univers af øko-luksus til nye verdensborgere.

Se flere butikker her

 

#parcellet #sønderborg #soenderborg #børnetøj #lækkerier #mærkevarer #børn #baby #tøj #webshop #kvalitet #Miljø #økologi #oekologi #toej #boernetoej #sonderborg #danmark #als #hjemmesko #sengetøj #sengetoej 

Address

Address:

perlegade 57, 6400

Telephone:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

10.00 - 17.30

Tuesday

10.00 - 17.30

Wednesday

10.00 - 17.30

Thursday

10.00 - 17.30

Friday

10.00 - 18.00

Saturday

10.00 - 14.00

Sunday

-

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked