Harresbæk 23, Mommark

Attraktivt sommerhus med skøn beliggendhed få hundrede meter fra stranden ved Mommark på Als.

121 m2 træ-sommerhus fra 1988, som for nyligt er blevet restaureret, med plads til 8 personer.

Sommerhuset er udstyret med 4 soveværelser, 2 badeværelser (bad og toilet adskilt) samt en lys og rummelig opholdsstue med brændeovn. De 4 værelser er fordel med 2 værelser med dobbeltsenge, 1 værelse med 2 senge og 1 værelse med køjesenge. Der er endvidere en babyseng, som kan slås op.

Sommerhuset indeholder sauna og har foruden udendørs bruser, også 2 indendørs brusere.

Huset fremstår i pæn og velholdt stand og er særligt velegnet til børnefamilier. Med stuen og den højtplacerede hems i husets midte, og soveværelsernes placering i hvert hjørne af huset, kan man som feriegæst både nyde fælleskabet med de andre, men også trække sig tilbage i et roligt værelse når behovet opstår.

Området

Sommerhuset er beliggende i sommerhusområdet Ved Mommark på den østlige del af Als. Området er meget attraktivt med sin beliggenhed midt i grønne og fredelige omgivelser og sin fantastiske udsigt over Lillebælt.
Als er bl.a. kendt for sine gode badestrande og mange fiskesteder. Det kuperede terræn, de smukke bøgeskove og den frodige natur gør øen til et herligt sted at holde ferie. Endvidere ligger sommerhuset ikke langt fra oplevelsesparken Universe, hvor både store og små legende kan tillære sig spændende teknisk viden om vores verden og vore maskiner. Ved Mommark-havn er der en dejlig badestrand og en hyggelig restaurant. Her er der også mulighed for at leje en lille båd eller booke en endagsfisketur på en fiskekutter.

Er man til cykel- eller vandreture byder Als på særdeles gode muligheder for at opleve naturen helt tæt på bla. via det veludbyggede stinet langs kysterne som også har forbindelse til den historiske gendarmsti, som går helt til Kruså.

Den charmerende gamle havneby Sønderborg (ca. 15 km) er rig på historiske seværdigheder, bl.a. Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og historiecenteret på Dybbøl Banke, og den byder desuden på mange muligheder for shopping og cafébesøg.

Huset er udstyret med internet og DVB-T tv gratis kanaler (Både danske og tyske kanaler). Tv er SMART tv, så der kan ses Netflix, Viasat eller andre streaming tjenester på tv’et, hvis man selv har abonnement hos udbyderne. Der er et lille musikanlæg, som kan afspille radio og cd (og tilsluttes smartphone/Ipad, hvis man selv har et kabel med stik fra 2x phono til 3,5 mm jack).

Udenfor er der i garagen en lille håndvask, hvor man kan rense fisk mm. I haven er der en sansegynge til Børnene.

Huset er opvarmet med el-radiatorer (ikke inklusiv) og til hygge er der en brændeovn i køkken/stuen.

Der er hvad der skal bruges af: El-komfur, Emhætte, Mikroovn, Opvaskemaskine, Køleskab med lille integreret frys, Kaffemaskine, Vaskemaskine.

Div. Afstande:

Daglig brugsen, bager, kro/restaurant: 4,2 km ;  Svømmehal 15 km ;  Tennis 15 km  ;  Golf 15 km  ;  Havfiskeri / bådudlejning 1,5 km  ;  Gocart-bane 8 km  ;  Segway 12 km  ;  Bowling/minigolf 15 km  ;  Universe 26 km  ;  Fritidslandet ”jump a lot” 67 km  ;  Scandinavian fun park: 69 km.

Servicekontor:

Fra sommerhuset er der 5 km til vort servicekontor i Skovby. Kontorets åbningstider finder du ved at klikke her: Se Åbningstider

Rygning og Husdyr er Ikke tillad

Address

Address:

Harresbæk 23, Mommark, 6470 Sydals

Email:

-

Kontakt Ejer
Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked

Elke 4. november 2016 17:25
Beliggenhed
Værelserne
Omgivelserne
Børnevenlighed
Samlet vurdering

es war ein sehr schöner Aufenthalt in Ihrem Sommerhaus ,es hat wirklich an gar nichts gefehlt !
Super ausgestattet ,alles sauber und ordentlich und Geschmackvoll Eingerichtet !
Es hat uns sehr Gut gefallen und wir kommen gerne wieder.
Mfg, Elke