Universe Oplevelsespark

Universe Oplevelsespark på Als

I Universe Oplevelsespark kan hele familien have det sjovt, mens de bliver klogere på naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Universe Oplevelsespark er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi. Her kan du tumle fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til det andet. Du kan bygge vandraketter, grave med en rigtig gravemaskine, køre tohjulede Segways og løfte en bil.  Du kan også opleve fortællingen om hvordan en af Danmarks største industrivirksomheder er blevet til.

På Universe’ hjemmeside er der masser af information om Universe og de mange oplevelser, aktiviteter og begivenheder.

Universe – stedet hvor sjov er en videnskab

Oplevelsesparken tiltrækker hvert år tusindvis af børnefamilier og skoleelever og leverer hver dag i åbningssæsonen en oplevelse på højt niveau ved at kombinere sjov og læring og pirrer på den måde gæsternes nysgerrighed.  Vores vision er at skabe mere begejstring for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Seneste nyheder

 

#oplevelsespark #universe #danfossuniverse #universeoplevelsespark #naturvidenskab #teknologi #attraktion #oplevelse #sønderborg #als-online.dk #sonder-borg.dk #sonderborg-online.dk #sonderjylland-online.dk #sensuelle.dk #min-fantasi.dk #min-lyst.dk #kunfordig.dk #kun-for-dig.dk #din-restaurant.dk #dan-mark.dk #2rup.dk #lej-et-fotostudie.dk #sydals.dk #sydalsfotostudie.dk #privatfotograf.dk #nordborg.dk

Address

Address:

Mads Patentvej 1, 6430

Telephone:
Web:
Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked