Peter Hahn står for moderne og samtidig tidløs smuk mode af højeste kvalitet. Med deres produkter når De krævende kvinder på 45 og derover med en udpræget bevidsthed for mærker og mode. Ved siden af materiale, design og kvalitet lægger disse kvinder især stor vægt på usædvanligt gode snit.

Igennem næsten 50 år står det internationalt aktive postordrefirma for den bedste service og for udsøgt, førsteklasses dame- og herremode af den allerfineste naturkvalitet som ædel kashmir, fin silke, rent linned eller fineste bomuld.

Til deres sortiment hører ud over aktuelle mærker som Escada, Escada Sport, Lacoste, Betty Barclay Basler, Bogner, Brax, Strenesse eller Gerry Weber også Peter Hahn-eksklusive mærker som Ana Aura, Looxent, Uta Raasch eller Fadenmeister Berlin. Ved siden af vort klassik- og fashion-sortiment tilbyder de et omfangsrigt udvalg af mode til store størrelser op til 56: Stilfuld, elegant, komfortabel og med nøjagtig pasform.

De sætter specielt fokus på optimal pasform, især for damer på 45 og derover: Deres aktuelle, professionelt udførte designs garanterer til enhver tid sikkert sæde og stor bærekomfort.

100 DKK rabat
Minimum order value 1119 DKK

50978688