WOW PARK

WOW PARK

Har du prøvet WOW PARK?

Skal du eller børnene have en natur og sjov oplevelse?

Uanset om I er til Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjebane, trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i 14 meters højde, eller giga-net i træerne, sjove svævebaner og vilde Kæmpeslynger eller måske underjordiske huler, snoede gange og kæmpe labyrinter, så er WOW PARK lige noget for jer.

I kan battle sammen og vinde kampen med mor og far i en af WOW PARKS mange battle-fields. I kan spille fodboldpool, gå på line og spille gamle vikingespil. 

Riv en dag ud af kalenderen og besøg WOW PARKS i Billund, eller riv to ud og oplev også WOW PARKS i Skjern. De er nemlig slet ikke ens! Begge er lavet ud fra den natur som der er !

I Billund finder du bl.a. GIGANTEN. I GIGANTEN kan de modigste af jer tage LYNET – parkens nye 20 m. fritfalds-rutsjebane eller en af de andre seje rutsjebaner. Hele familien kan opleve den vilde udsigt fra tårnets top i 25 meters højde.

I Skjern finder du bl.a. det store Trætoplegehuse, rutsjebaner og masser af hængebroer. Løb mellem trætoplegehusene højt oppe mellem trækronerne. Tag en af rutsjebanerne ned til skovbunden. Både børn og voksne kan blive udfordret. WOW PARK er fyldt med leg og spænding for alle legebørn mellem 2 og 102 år! 

Kan stærkt anbefales til både dovne computerbørn og aktive børn, som lige skal brænde krudtet af.

Se deres hjemmeside her

Legen er målet. I sig selv 

Legen er målet og den er værdifuld i sig selv. Samtidig er legen en fantastisk kilde til læring. Vi vil fremme kreativitet, nysgerrighed, fællesskab, nærvær og fysisk aktivitet gennem leg i naturen. De egenskaber skal vi nemlig bruge hele livet.

Naturen var her først

Derfor vil vi behandle planter og dyr med respekt. Eksempelvis er legeaktiviteterne nænsomt monteret omkring træernes stammer. Og i den fredede sø og i den beskyttede blomstereng lever salamandere, haletudser og sommerfugle trygt og godt. 

Mindre CO2. Mere hjerte

Vi skruer ned for CO2 og op for sundhed og kreativitet. I WOW PARK er det hjertet, kroppen og fantasien, der driver legen. Ikke strøm- eller dieseldrevne motorer. 

Sunde valg på madfronten

Vi vil ikke være den løftede pegefinger. For vi tror på, at I træffer de valg, der er rigtige for jer. Derfor giver vi altid mulighed for, at I kan vælge både det sunde og det søde.

Fra skærmtid til familietid 

I WOW PARK kan I erstatte skærmtid med familietid. Vi vil give jer sjove oplevelser sammen, der vækker sanserne, fantasien og nærværet. Her kan I studere en bille i skovbunden og slappe af under åben himmel. Og I er hverken afhængige af gps, apps eller pausefisk. 

Gør det nemt for mor og far

Vi kender børnefamiliers virkelighed. For vi er det selv. Intentioner om skovtur, familiemotion, bålmad og byggelegeplads overhales af hverdagstravlhed. I WOW PARK skal det være nemt, at gøre alt det sjove sammen.  

About Lars

Jeg er en af stifterne af sydals.dk Jeg har lavet meget af det bagvedliggende på siden bl.a. søgefunktionaliteterne, så du kan søge efter indkøb, strande, monumenter og meget mere. Jeg vil i ny og næ se, om jeg kan finde noget interessant, som jeg kan skrive om. Du er altid mere end velkommen til, at komme med forslag eller ønsker om, hvad du gerne vil have, at jeg skriver om. Jeg håber du kan lide mine Blogs.