Dagligvarer til døren

Dagligvarer til døren

Dagligvarer til døren

Jeg har altid drømt om, at køleskabet og andre elektroniske dimser i huset, bestilte de varer for mig, som jeg har brug for. Del fordi, at jeg gerne vil slippe for, at stå i kø i supermarkedet og dels fordi, at jeg er så nem at friste, når ugens tilbud står med et stort fedt gult prisskilt. Jeg kommer ofte hjem med mere, end jeg havde regnet med, når jeg har været fysisk ude for at handle.

Men det er måske næsten slut nu. Man har i lang tid kunne bestille dagligvarer over nettet, og så få dem leveret til døren. Det har jeg altid været lidt imod, da jeg har den holdning, at man skal støtte de lokale forretninger, hvis de er i området.

Osuma er et firma, som leverer varer fra den nærmeste Kvickly eller SuperBrugs, hjem til din dør. Se så begynder det at blive interessant.

Når jeg i fred og ro, kan bestille mine varer på nettet, uanset om klokken er 7, 19, eller 23, så er det straks sjovere.

Desværre er det ikke alle varer, som Kvickly og SuperBrugsen har med i denne ordning, men dog de fleste varer man bruger i dagligdagen.

Selv franskbrød, theboller fra bageren kan du vælge af få leveret med ud. Selvom jeg mangler Hørupbrødet på bestillingslisten, så synes jeg udvalget er ok, specielt når jeg som erstatning for Hørupbrødet vælger at få en Dagmartærte med istedet !! Ups, jeg kan også blive fristet på nettet!

 

 

 

 

 

 

Alt hvad du har brug for.

Uanset om du næsten mangler, så kan du finde det på Osuma. Selv fra delikatessen kan du vælge Hjemmelavede frikadeller, fiskefileter, leverpostej og meget af det, som du til dagligt handler. Til tider, kan det godt drille lidt, når man vil føre varer til kurven, så ret teknisk kan siden godt være en lille smule irriterende, men det virker altid til sidst alligevel, selvom man skal trykke 1-2 gange ekstra nogle gange for, at bestille varerne.

Abonnement

Som en smart tilvalgsløsning, kan man vælge at få varerne på abonnement. Dvs. at en kopi af ens ordre bliver leveret fast, hver uge, hver 2-3 eller 4 uge. Faktisk smart, når man nu har styr på, hvornår man altid løber tør for toiletpapir, men glemmer at købe! Så er der varer, man køber fast hver uge, så kan de sættes til fast levering, hvilket jo er smart med toiletpapir, mælk, frostvarer og andre varer man fast bruger.

Levering af varer

Man kan selv bestemme dag, hvornår varerne skal leveres. Lige pt. er leveringen mellem kl. 08.00 og kl. 17.00, hvilket godt kan synes lidt irritabelt, hvis man er på arbejde. Men går man hjemme, kan det jo være næsten hip som hap, med mindre man lige står akut og har brug for varerne. For kr. 25,- ekstra, bliver dine varer pakket ud på køkkenbordet og stillet i f.eks. køleskabet. Det behov har jeg ikke lige endnu, men jeg kunne forestille mig, at nogen gerne vil benytte den ekstra service også.

 

Få leveret din ugeblade med også

Priser levering

Handler du for under kr. 400,- koster det kr. 99,- at få leveret varerne. Handler du for imellem kr. 400,50 og 1.200,- koster leveringen kr. 49,- Er du ikke hjemme, stilles varerne i en eller flere (termo)-kasser udenfor din dør, sammen med nogle køleelementer, så katte eller andre dyr ikke går i poserne, og spiser dine engelske bøffer.

Afhent selv pakkede varer

Desværre er hverken Høruphav eller Skovby med i ordningen, hvor du kan bestille hjemmefra, og afhente dine varer, som i mellemtiden er blevet pakket af medarbejdere i butikken endnu. Men jeg ser frem til, at den løsning også snart bliver gjort tilgængelig.

Rabatkode

Jeg har fundet en rabatkode, som man som førstegangs handlende kan benytte, hvis man handler for kr. 400,- eller mere. Jeg har brugt den selv, da jeg lige ville teste hvordan det virkede. Du taster koden ind, når du er på side 2, af bestillingssiden, lige før betalingen. Her taster du bare: NYKUNDE og fragten trækkes fra.

Alt-i-alt

Synes jeg, at det fungerer godt. Det er lige tidspunktet med leveringen, specielt i sommerperioden, hvor frostvarer og mælk teoretisk kan stå ude fra kl. 08.00 til man kommer hjem kl. 16.00, men jeg tror, at boksen varerne leveres i, kan holde temperaturen godt nede.

 

 

Vil gerne høre din mening?

Har du prøvet, så fortæl mig gerne dine erfaringer. Skriv en kommentar og del din viden omkring levering af dagligvarer til døren.

About Fandango

Har ikke skrevet bloks før, og vil derfor prøve dette medie af, selvom jeg nu ikke lige er fra den generation. Jeg gør det fordi, at jeg har en filosofi om, at ALT skal prøves mindst 1 gang, og fordi jeg lige har lyst til det nu.