Guide til at vælge den rigtige mobiludbyder

Guide til at vælge den rigtige mobiludbyder

Guide til at vælge den rigtige mobiludbyder

Der er 3 netværk i Danmark, og et kæmpe udvalg af mobilabonnements udbydere. Hvem skal man vælge?

Når du ved hvilket netværk og selskab som tilbyder den bedste dækning hvor du bor, kan oversigten herunder lynhurtigt guide dig igennem, hvilke selskaber du skal sammenligne.

Som skrevet i mine tildligere blogs, er der 3 netværk / selskaber som har opsat mobilmaster i Danmark.

De 3 netværk selskaber er: 3 Mobil, TT Netværk (Telenor og Telia), samt Yousee (TDC Group).

Hvilke mobiludbydere, bruger hvilke mobilnetværk

Her kan du se en liste over mange af mobiludbydere, som lige pt. benytter de forskellige netværk / selskaber:

3 Mobil: TT Netværk: Yousee:
3 Mobil Telenor Yousee
Oister Telia Fullrate
CBB Unotel
Ok Mobil Telmore
Green Tel Altibox
Stofa Happi Mobil
DUKA – Tale
Evercall

Desværre lukker mange selskaber, eller bliver opkøbt af firmaet som ejer netværket. Derfor sker der hele tiden ændringer og jeg forsøger derfor, at opdatere listen, i takt med, at jeg opdager ændringerne. Har jeg misset nogle mobiludbydere, eller er nogle lukket, så skriv gerne til mig og jeg vil få det rettet.

Kort fortalt, så har du samme dækning hos Telenor, Telia, CBB, OK Mobil, GreenTel og de øvrige, som benytter TT netværket.

Har du derfor dårlig erfaring med dækningen og haft dårligt signal hos en af mobiludbyderne, så vil du have det hos alle, som benytter det samme netværk!

Men hvad skal man sammenligne mobilselskaberne på. Det kan man på behov for personlig betjening, behov for køb af ny mobil, taletid, data og eventuelt tillægsprodukter. Få hjælp til, at finde den rigtige udbyder på min næste blog: Guide til at vælge det rigtige mobilabonnement

About Handy Nørden

Jeg har stor forkærlighed for de mange ting, som man skal sætte strøm til, hælde benzin på, eller bare lege med, uanset om man er 15 eller 95. Nogen vil kalde mig et stor legebarn, andre kalder mig for nørd og er jeg heldig, bliver jeg kaldt Handyman. Derfor har jeg valgt navnet Handy Nørden som jeg synes, lyder som en god blanding af det hele. Men mange af de lækre ting, som man kan købe, kan man ofte få til vidt forskellige priser, og det i sig selv, kan være en jungle at finde ud af. Så jeg håber, at jeg kan være til inspiration og til glæde for så mange som muligt. Når det så er sagt, vil jeg også gøre opmærksom på, at hvis jeg skriver om priser, kan priserne eller vilkår ændre sig hos de virksomheder, som jeg skriver om. Så check altid efter inden, at du blot klikker og bestiller.