Guide til at vælge det rigtige mobilabonnement

Guide til at vælge det rigtige mobilabonnement

Guide til at vælge det rigtige mobilabonnement

Det er altid svært, at vælge abonnement for hvor meget data og tale bruger man?

Meen, når man først har fundet frem til, hvilken udbyder som er den helt rigtige ( se ) Så er næste udfordring, at finde frem til, hvor stort et behov fra tale, sms/mms, og data man skal have.

Rigtig mange vælger “bare” Fri til det hele, for så er man sikret. 

Ja, det er man, men måske man også betaler bare lidt for meget??

Din nuværende mobiludbyder kan oplyse dig om, hvad du egentlig bruger, og her er et godt tip, at hvis du kan få forbruget oplyst 1 år tilbage, kan man hurtigt regne gennemsnitsforbruget ud, og se om F.eks. Fri tale er nødvendigt, eller for den sags skyld 120 GB data pr. måned.

For lidt, kan også være godt.

Jeg har efterhånden hjulpet rigtig mange med, at vælge det helt rigtige abonnement.

Ofte anbefaler jeg et abonnement, som er lidt under eller på gennemsnittet, da ekstra forbruget i 2-3 måneder er lavere end et abonnement som er alt for stort. Ja, bevares, man skal i 1,2 eller 3 måneder betale en 50,- mere i ekstra forbrug, men til gengæld sparer du så 8-11 måneder kr. 30,- hver måned. Så et hurtigt regnestykke, giver svaret på, hvad man skal vælge.

Spørgsmålet om, skal man så have EU tale og data med i prisen, den uge eller to man er på Mallorca eller Bad Griesberg på ferien?

Tja, igen kan dit nuværende selskab oplyse dig om dit nuværende forbrug i EU, og så er det igen frem med lommeregneren. Ret simpelt, når man ved hvor man skal lede 🙂

Jeg kan også hjælpe dig og din familie med, at finde frem til det rigtige abonnement. Så kontakt mig gerne her igennem og så kan vi gennemgå det sammen, hvis du bor i eller omkring Sønderborg.

Ja, dit forbrug ændrer sig, så det er altid en god ide, at gennemgå dit abonnement minimum 1 gang om året.

Bedste eksempel er, at singlemor gik fra fri tale (måske lidt normalt for kvinder?) til stort set kun, at tale 10 timer i måneden, men til gengæld steg hendes databehov fra 2 Mb til 28 GB fordi, at hun ligepludselig var begyndt, at bruge telefonen helt anderledes. Hun kunne spare kr. 45,- hver eneste måned, altså kr. 540 om året. Det er da lidt mere end småpenge, hvis du spørger mig.

Men god arbejdslyst med, at finde frem til det rigtige abonnement.

About Handy Nørden

Jeg har stor forkærlighed for de mange ting, som man skal sætte strøm til, hælde benzin på, eller bare lege med, uanset om man er 15 eller 95. Nogen vil kalde mig et stor legebarn, andre kalder mig for nørd og er jeg heldig, bliver jeg kaldt Handyman. Derfor har jeg valgt navnet Handy Nørden som jeg synes, lyder som en god blanding af det hele. Men mange af de lækre ting, som man kan købe, kan man ofte få til vidt forskellige priser, og det i sig selv, kan være en jungle at finde ud af. Så jeg håber, at jeg kan være til inspiration og til glæde for så mange som muligt. Når det så er sagt, vil jeg også gøre opmærksom på, at hvis jeg skriver om priser, kan priserne eller vilkår ændre sig hos de virksomheder, som jeg skriver om. Så check altid efter inden, at du blot klikker og bestiller.