Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Dyrehospital til kvæg og heste samt kæledyr

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S har to dyrehospitaler i Sønderjylland, hvor det ene dyrehospital i Gråsten har en udkørende praksis til husdyr som blandt andet kvæg og heste i blandt andet Sønderborg og Aabenraa. Hvert dyrehospital har dyrlæger, som er specialuddannede inden for hobby- og kæledyr såsom hunde, katte, gnavere, fugle og krybdyr.

Hvert dyrehospital er ISO-9001-certificeret

​Vi er en større gruppepraksis, hvor de daglige arbejdsopgaver varetages af ti dyrlæger samt en stab på elleve medarbejdere, der består af veterinærsygeplejersker, elever og rengøringsassistenter. Vores målsætning er, vi altid skal tilbyde en høj patientsikkerhed og kundetilfredshed.

Vores dyrehospital er ISO-9001-certificeret, hvilket betyder, at vi er medlem af ISO Dyrlægen. Derfor fører Det Norske Veritas løbende tilsyn hos os, hvor de gennemgår kompetenceplaner, arbejdsgange, indretning og udstyr på hvert dyrehospital.

På den måde sikres det, at vores undersøgelser og behandlinger altid foregår på et højt fagligt niveau samt med høj patientsikkerhed og kundetilfredshed.

Vi tilbyder ordinær dyrlægebehandling, dyretandlægebehandling og aniplan. Og vi kommer gerne ud i din stald eller i dit hjem for at behandle dyr. Desuden kan du tilkalde en dyrlæge døgnet rundt, hvis dit dyr får akut brug for dyrlægebehandling, og hvis det ikke er belejligt eller muligt at komme til et dyrehospital.

Kontakt os for at høre mere om vores hospital

​Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores dyrehospital, eller hvis dit dyr har brug for dyrlægebehandling. Du kan ringe til os på telefon 74 43 70 00. Vi er klar ved telefonen døgnet rundt. Men du kan også skrive til os pågraasten@dyrehospitalet.dk, hvis det ikke er akut.

Address

Address:

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

Email:

-

Kontakt Ejer
Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked