Kerneland Strand

Stranden ligger imellem Skovby og på vej mod drejet, før Drejby Camping. Et lille skilt viser vejen til parkeringsmuligheder.

Kerneland er en meget populær strand for alle typer badere.

Stranden har haft Blå flag de sidste mange år og har gode faciliteter, såsom kiosk og toiletter.

Badevandsområdet er ca. 3 km langt. Stranden ved Kerneland er ca. 15-23 m bred. Der ligger store sandklitter bag stranden og store spredte sten på strandbredden. Der forefindes redningskranse her. Der er mange der går tur og lufter hunde på stranden. Bundforholdene er fin sandbund. Afstanden til en vanddybde på 0,5 m er ca. 7 m og til 1 m ca. 31 m. Der er lavvandet og derved meget børnevenlig.

Stranden ligger ud til Lillebælt. Der er flere adgangsvej til stranden, Kegnæsvej, hvor man følger skiltet til Kerneland. Her er en stor parkeringsplads med kiosk, glascontainer og toiletter, (også til handicappede). Fra Drejby Strand Camping, her er der stor parkeringsplads med kiosk overfor, på campingpladsen er der adgang til toilet og legeplads. Fra Skovmose Camping, her er adgang til kiosk, toiletter og legeplads. De andre adgangsveje er fra forskellige stier fra sommerhusområdet Skovmose.

 

Address

Address:

kærneland, 6470 sydals, denmark

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked