Rema 1000

Vores sortiment

Vi ønsker at tilbyde et bredt og alsidigt sortiment af kvalitetsprodukter til lave priser. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde alt til hverdagen, så vi kan bidrage til at løse familielogistikken med hurtige indkøb i en travl hverdag.

Som en del af vores koncept – Discount med holdning – har vi nogle grundlæggende holdninger til de produkter, der indgår i vores sortiment. Således er kvalitet et af vores nøgleord, og vi tester samt prøvesmager samtlige produkter inden de kommer på hylden i butikkerne. Det er vigtigt for os, at vores varer er af højeste kvalitet både på smag, indhold og friskhed.

Det er også vigtigt for os med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, hvorfor vi hver dag arbejder for at sikre, at vi har de bedste produkter på hylden, uanset om du ønsker at handle billigt, økologisk, sundt, allergivenligt eller dansk.

Selvom vi er en discountkæde har vi valgt at have en holdning til de produkter, som vi sælger. Dette betyder, at vi altid arbejder fokuseret på at sikre, at vores produkter bliver produceret på en ordentlig og etisk forsvarlig måde under stor hensyntagen til dyr, mennesker og miljø. Læs mere om vores arbejde med samfundsansvar her.

 

Address

Address:

Søndre Landevej 217, 6470 Sydals

Telephone:
Web:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

8:00 - 21:00

Tuesday

8:00 - 21:00

Wednesday

8:00 - 21:00

Thursday

8:00 - 21:00

Friday

8:00 - 21:00

Saturday

8:00 - 21:00

Sunday

8:00 - 21:00

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked