Bøger, Leg og Kunst Webshop

Bøger, lydbøger, leg, billeder, plakater  og andet fra webshop butikker, som Du kan shoppe fra. Vi har gode erfaringer med både service, kvalitet og eventuelt returneringer. 

Vi følger løbende op på de webshop butikker vi anbefaler. Har du erfaringer med andre internetbutikker, som vi ikke har nævnt her, må du gerne kontakte os.

Vi udvælger butikkerne ud fra om de har gode anmelder på Trustpilot, vores egne erfaringer og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det er en webshop,  som lægge liv og sjæl bag butikken for, at du som kunde, kan få en rigtig god oplevelse.

 

Bog&Ide:

Oplev Bog & idés fantastiske udvalg online. På Bog & idé finder du hobbyprodukter til den kreative familie, brætspil og mange andre spændende gaver til gavegivere i alle aldre samt bøger til bogelskeren. Bog & idé er førende leverandør af brætspil, kontorartikler, skoleartikler, DIY produkter og bøger til den danske forbruger.

 

 

JustSpotted:

Idéen til Just Spotted kom til verden efter et mindre impulskøb af 50 serigrafi-plakater på et amerikansk website. Men da de ikke havde plads til mere end fire plakater i deres lille lejlighed, måtte de jo gøre et eller andet ved de 46 andre plakater, som nu bare lå under sengen. Det blev starten på Just Spotted. I 2014 kunne de så åbne vores egen butik på Vesterbro i København – siden da har tingene virkelig taget fart! Her på siden har de altså alt det de ikke har plads til i butikken. Til gengæld leverer de til dig uden beregning – der tager højest 3 dage – og så har du 30 dages fuld returret. Butikken ligger på Oehlenschlægersgade 13, Vesterbro, København.

 

 

Mindly- Boost dit selvværd:

Få et stærkt selvværd i dag med det komplette program til at øge dit selvværd og din selvtillid. Køb bogen, som giver dig indsigt og hjælper dig på rette vej.

 

 

Saxo.dk

Hos Saxo har du adgang til 14 mio. bøger – både fysiske og digitale. Nemt ligetil og når det passer dig.

 

Wallstickerland:

Hos Wallstickerland sælger de et stort udvalg af wallstickers, som de selv designer og producerer. De har et stort udvalg af designs, og garanterer at der er noget for enhver smag.