Bolig, Have og interiør Webshop

Søger du lidt nyt til din bolig og have eller mangler du blot lidt interiør inspiration? Vi har gode erfaringer med mange webshop butikker når det gælder både produkternes kvalitet, webshoppens service og når hvis der er fejl eller varen skal returneres. Vi vurderer butikkerne ud fra om de har gode anmelder på Trustpilot, vores shopper her selv og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det bare er en webshop, eller en webshop som lægge liv og sjæl bag sig for, at du som kunde kan få en rigtig god oplevelse.

Bagestålet:

Bagestålet sælger et fantastisk produkt kaldet Bagestålet. Det er kort fortalt en bagesten af stål, der er 18 gange mere effektiv end en almindelig bagesten. Der er flere plusser man kan slå på: Fri fragt, hurtig levering, høj kundetilfredshed, 5 års garanti.

 

DesignDreams

Shoppen hvor du kan købe de nyeste trends indenfor boliginteriør. Design Dreams har fået et fantastisk samarbejde, med nogle af de dygtigste brands indenfor branchen og kan således både tilbyde noget til dem, der fortrækker det klassiske, nordiske, eller det moderne. Der vil i shoppen være repræsenteret nogle af de dygtigste og mest erfarende brands, med kendte designere, men samtidig også nye og spændende upcommers, som formår at lave nogle helt unike produkter.

 

Furn-living:

Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet. Møbler fremstilles efter kundens ønsker. På den måde er du som køber sikret, at møblerne er lavet ligesom du vil ha’ det.

 

 

Furniturebox

Furniturebox tilbyder produkter fra kendte mærker sammen med en egne producerede produktsortiment og dermed vi kan bringe det mix, der giver møbler til lav pris. Takket være et tæt forhold til nogle af Europas bedste producenter og tekstil leverandører, kan de også tilbyde dig et bredt sortiment. Furniturebox retningslinje og Identitet- Møbler Portal for enhver smag og pengepung.

 

Gardinshoppen:

På Gardinshoppen.dk kan man købe gardiner på specialmål online. Gardinshoppen ER Danmarks billigste og yder 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

 

JustSpotted:

Idéen til Just Spotted kom til verden efter et mindre impulskøb af 50 serigrafi-plakater på et amerikansk website. Men da de ikke havde plads til mere end fire plakater i deres lille lejlighed, måtte de jo gøre et eller andet ved de 46 andre plakater, som nu bare lå under sengen. Det blev starten på Just Spotted. I 2014 kunne de så åbne vores egen butik på Vesterbro i København – siden da har tingene virkelig taget fart! Her på siden har de altså alt det de ikke har plads til i butikken. Til gengæld leverer de til dig uden beregning – der tager højest 3 dage – og så har du 30 dages fuld returret. Butikken ligger på Oehlenschlægersgade 13, Vesterbro, København.

 

KitchenTime:

KitchenTime blev grundlagt i 2010. KitchenTime arbejder for, at skabe Nordens bedste shopping oplevelse og udvalg af køkkenprodukter på nettet. KitchenTime har et meget bredt og detaljeret sortiment, med over 40.000 artikler. Deres udvalg strækker sig over kategorier blandt andet madlavning, bagning, servering og udendørsmadlavning. De tilbyder vores kunder fri fragt over 499kr.

 

 

Sille & Sylvester:

Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have. Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere

 

 

TOTALimport.dk:

TOTALimport sælger produkter til have, hus og værkstedet. Vores sortiment tilbyder bla. værktøj, grill, haveredskaber, havemaskiner, gryder&pander samt køkkenudstyr. God kundeservice

 

Trendy Living:

TrendyLiving.dk – Fri Fragt på livsstil, kvalitet og design. Designprodukter til boligen i højeste kvalitet. F.eks. møbler, brugskunst, lamper og køkkenudstyr.

 

 

Wallstickerland:

Hos Wallstickerland sælger de et stort udvalg af wallstickers, som de selv designer og producerer. De har et stort udvalg af designs, og garanterer at der er noget for enhver smag.

 

Verisure Alarmer:

Find den rette privatalarm til dit hjem med Verisures alarmtest. Testen tager kun et minut. Verisure har arbejdet med privatalarm i 25 år og har nordens mest solgte privatalarm.