Bolig, Have og interiør Webshop

Søger du lidt nyt til din bolig og have eller mangler du blot lidt interiør inspiration? Vi har gode erfaringer med mange webshop butikker når det gælder både produkternes kvalitet, webshoppens service og når hvis der er fejl eller varen skal returneres. Vi vurderer butikkerne ud fra om de har gode anmelder på Trustpilot, vores shopper her selv og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det bare er en webshop, eller en webshop som lægge liv og sjæl bag sig for, at du som kunde kan få en rigtig god oplevelse.

 

Bagestålet:

Bagestålet sælger et fantastisk produkt kaldet Bagestålet. Det er kort fortalt en bagesten af stål, der er 18 gange mere effektiv end en almindelig bagesten. Der er flere plusser man kan slå på: Fri fragt, hurtig levering, høj kundetilfredshed, 5 års garanti.

 

 

 

 

Gardinshoppen:

På Gardinshoppen.dk kan man købe gardiner på specialmål online. Gardinshoppen ER Danmarks billigste og yder 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

 

 

KitchenTime:

KitchenTime blev grundlagt i 2010. KitchenTime arbejder for, at skabe Nordens bedste shopping oplevelse og udvalg af køkkenprodukter på nettet. KitchenTime har et meget bredt og detaljeret sortiment, med over 40.000 artikler. Deres udvalg strækker sig over kategorier blandt andet madlavning, bagning, servering og udendørsmadlavning. De tilbyder vores kunder fri fragt over 499kr.

 

 

Sille & Sylvester:

Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have. Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere

 

 

TOTALimport.dk:

TOTALimport sælger produkter til have, hus og værkstedet. Vores sortiment tilbyder bla. værktøj, grill, haveredskaber, havemaskiner, gryder&pander samt køkkenudstyr. God kundeservice

 

Trendy Living:

TrendyLiving.dk – Fri Fragt på livsstil, kvalitet og design. Designprodukter til boligen i højeste kvalitet. F.eks. møbler, brugskunst, lamper og køkkenudstyr.

 

 

Wallstickerland:

Hos Wallstickerland sælger de et stort udvalg af wallstickers, som de selv designer og producerer. De har et stort udvalg af designs, og garanterer at der er noget for enhver smag.