Elektronik, Computer og Tilbehør webshop

Søger du ny computer, mobiltelefon, køkkenmaskine eller mangler du blot lidt inspiration til dig hjem? Vi har sammensat en oversigt over mange af de bedste webshop butikker, og har vurderet ud fra produkternes kvalitet, leveringssikkerhed, webshoppens service og når når der er fejl eller varen hvis skal returneres. Vi vurderer butikkerne ud fra anmelder på Trustpilot, vores egen erfaring og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det bare er en webshop, eller en webshop som lægge liv og sjæl bag sig for, at kunderne kan få en rigtig god oplevelse.

 

Dustin Home Shop:

Dustin er Nordens førende forhandler af it og hjemmeelektronik på nettet. Vi har et af markedets største sortimenter, og det udvikles løbende – alt for at give vores kunder et endnu bedre udvalg. Hurtigere, smartere og til en bedre pris.

 

 

One.com

One.com hoster bl.a. denne hjemmeside. Der har ikke været problemer eller nogen udfordringer med hverken at oprette eller drifte siden indtil videre. Der har ikke været nedbrud, så oppetiden har været 100%.

 

Wupti.com:

Med omkring 10.000 varenumre i sortimentet er wupti.com Danmarks største onlinehandel for salg af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.

 

Blæk og blækpatroner:

 

Inkclub:

InkClub er en af de største onlineforhandlere af blæk og toner i Europa. Inkclub vil fortsætte med, at lancere en lang række nye produktkategorier inden for forbrugsvarer og  udvide udvalget inden for hver kategori på alle deres 14 europæiske markeder.

 

Hifi og Lyd:

 

AKG:

Med mere end 1400 internationale patenter, har AKG® leveret kraftfuld, uforvrænget lyd som professionelle musikere har stolet på i mere end 60 år, og har konsekvent udviklet nogle af de mest ægte og naturligt-lydende hovedtelefoner og mikrofoner i audio-historien. AKG-udstyr har været på tour med alle, lige fra Frank Sinatra og Rolling Stones til Missy Elliott og Kanye West.

 

 

Harman/Kardon:

Harman/Kardon sælger refurbished produkter for mærkerne Harman Kardon, JBL og AKG. Harman Kardon sælger primært højkvalitets receivere, 3D BLU-RAY, højtalere, hovedtelefoner og trådløse højtalere.

 

JBL:

JBL bruger sin mangeårige erfaring til at skabe audio-udstyr til forbrugere i hele verden. Man kan nyde en film, fodboldkamp eller koncert som en del af en stor menneskemængde eller i sit hjem – hvor man kan opfange alle lydene med fantastisk klarhed gennem JBLs komponenter. JBL sælger HI-FI, hovedtelefoner, trådlyst udstyr, docks og bil audio.

 

Mobil og tilbehør:

 

MyTrendyPhone.dk

MyTrendyPhone blev etableret i 2003 og har nu et produktsortiment på mere end 100.000 forskellige produkter samt et team på 300 medarbejdere i hele Europa. Det gør, at MyTrendyPhone nu er Danmarks største forhandler af mobiltilbehør.

Mytrendyphone MOBIL TILBEHØR

 

CBB Mobil:

CBB vil gøre det nemmere at være mobilkunde. CBB tilbyder overskuelige abonnementer til en lav pris. Hos CBB benytter du TT’s netværk (Telia og Telenor), så hvis du er glade for deres net, kan du spare penge her. CBB ligger nr. 1 på Trustpilot, som det bedst anmeldte af samtlige teleselskaber i Danmark.

 

 

Foto:

 

Foto.dk:

Hos Foto.dk er de er vilde med billeder, og vores vision er at blive din foretrukne hjemmeside, når du vil glæde dig selv og andre med spændende fotoprodukter. De hjælper dig til at få dine billeder ud af computeren og op på væggen som personlig udsmykning af dit hjem eller ned i fotobog der glæder familie og venner.

 

 

Onlinefotoservice:

Hos Onlinefotoservice.dk får du mere glæde af dine egne billeder, og det er vores kunder enige i. På trustpilot har Onlinefotoservice.dk en score på 8.0 og har fået mere end 750 anmeldelser. Onlinefotoservice.dk er desuden e-mærket. Her gives 100% tilfredshedsgaranti – det betyder, at kunden enten kan få et nyt produkt eller pengene retur.