Ferie og Oplevelser Webshop

Skal du ud at rejse, have en weekendophold, eller søger du bare efter nye oplevelser? 

Så har vi her lavet en oversigt over steder på nettet, hvor du trygt kan handle. Hvem har ikke hørt om de grumme historier, hvor virksomheder lukkes og ferien derfor aflyses!

Vi laver vores anbefalinger ud fra, om de har gode anmelder på Trustpilot, vores egne erfaringer og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det er et sted, hvor du som kunde får en rigtig god oplevelse.

 

Bellevue:

En lille, eksklusiv gaveboks, der kan rumme alt: En blød hotelseng. En fræk Ferrari. En god middag. En spændende film. En lækker massage. Eller en svævende helikopter. Dette har i mange år været grundstenen hos Bellevue. Kodeordet er oplevelsesgaver.

Europæriske Rejseforsikring:

Rejs trygt og sikkert. Her finder du den forsikring, der passer dine behov bedst! Europæiske er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab.  Det betyder, at du har et af jordens største netværk med i bagagen, når du vælger Europæiske ERV. Men ellers betyder det ikke noget for dig: Du taler stadig med vores dygtige medarbejdere i Danmark, så vi fortsat sikrer fokus på den enkelte kunde

 

FirstHotels.dk:

First Hotels er en af Skandinaviens førende hotelkæder med 52 unikke hoteller centralt placeret på 43 udvalgte destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Blandt vores hoteller finder du First Hotel Kong Hans, Twentyseven i København, femstjernede First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Reisen i Stockholm.

 

Golfhæftet:

Golfhæftet er Nordens største fordelskort for golfspillere, med over 50 000 brugere. Kortet giver indehaveren ret til at spille for en halv green fees på over 750 golfbaner i 10 lande *. Kortet koster 450 DKK, hvilket betyder, at kunden skal spille 2-3 runder med kortet for at begynde at spare penge

 

In Italy:

In-Italia, finder man håndplukkede ferieboliger og hoteller i samtlige regioner i Italien. Find din næste feriebolig eller hotel på siden!

 

Luksushuse:

Luksushuse.dk udlejer store luksussommerhuse med plads til 14-24 personer, pool og aktivitetsrum. Luksushusene udlejes på ugebasis i højsæsonen og weekender i lavsæsonen.

 

MTB Harzen:

MTB Harzen arrangerer mountainbike rejser til Harzen i Nordtyskland. Vi har danske guider, samt et mountainbikehotel med de rette faciliteter for MTB folket, herunder aflåst cykelkælder, værksted mm. Her er humøret altid i top!

 

Momondo:

Momondo er et gratis, uafhængigt og inspirerende rejsesøgesite, som sammenligner milliarder af tilbud på fly, hoteller og billeje. Vi hjælper rejsende i 35 markeder verden over, og tilbyder et levende, farverigt rejseunivers, som leverer gennemskuelige priser på fly, hoteller og billeje. Vi er her for at inspirere og give alle mulighed for at udforske vores vidunderlige verden.

 

Roomorama DK:

Brug for et weekendophold? Få  rabat på dit næste ophold med Roomorama. Book din næste bolig sikkert, nemt og hurtigt på Roomorama! Med Roomorama kan du leje ejendomme i flere store byer som blandt andet London, New York, Miami, San Francisco og Singapore!

 

Sweetdeal:

Sweetdeals fornemmeste opgave er at sikre vores kunder den bedste pris på en deal uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvad enten man har lyst til at gå på restaurant, nyde en ferie eller forkæle dig selv med en wellness-behandling, finder man hos Sweetdeal det bedste tilbud med op til 70% i rabat. Få 50 kr. rabat på første køb, hvis du indtaster koden SWEETBONUS – gælder på ordre over 299 kr.

 

Travelbird:

TravelBird er et online rejsebureau som hver dag udvælger deres bedste og mest varierede tilbud for at deres kunder kan finde den perfekte rejse. TravelBird ønsker at gøre det så enkelt som muligt at booke og tage på ferie. De har et stort udvalg af rejser i flere kategorier såsom solrejser, storbyferier og eksotiske rejser. Hvad end du er ude efter, finder du det hos TravelBird.

 

Trivago:

Trivagos hotelsøgning tillader brugere at sammenligne hotelpriser med kun et par enkle klik fra over 200 bookingsider fra mere end 700 000 hoteller på verdensplan. Mere end 45 millioner rejsende bruger hotelsammenligningen på månedsplan og sparer gennemsnitligt 35 procent for det samme hotelværelse, i den samme by.