Job, Udvikling, Uddannelse Webshop

Vil du udvikledig, eller bare have et nyt job. Måske du bare trænget til, at få støvet dig selvværd af? 

Så har vi her lavet en oversigt over steder på nettet, hvor du trygt kan handle. Hvem har ikke hørt om de grumme historier, hvor virksomheder lukkes og pengene forsvinder uden, at du får noget!

Vi laver vores anbefalinger ud fra, om de har gode anmelder på Trustpilot, vores egne erfaringer og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det er et sted, hvor du som kunde får en rigtig god oplevelse.

 

Digital lektiehjælp:

Mere end 1.400 videoer giver kvalitetsundervisning til elever i grundskole samt på gymnasiale uddannelser. Dit barn kan følge sit eget tempo, sætte på pause og spole. Nu kan børn lære, når de føler sig mest motiverede. Indholdet dækker langt de fleste emner i pensum og understøtter en varierende og individuel undervisning. Videoundervisningen foregår i et ægte undervisningsmiljø med professionelle og passionerede lærere, hvor undervisningen er underholdende, og de svære emner gøres håndgribelige.

Det Faglige hus:

Gratis fagforening i 3 måneder! Det Faglige Hus tilbyder alle nye medlemmer gratis fagforening og a-kasse i de første 3 måneder. Samme faglige tryghed – bare meget billigere.

 

 

Mindly- Boost dit selvværd:

Få et stærkt selvværd i dag med det komplette program til at øge dit selvværd og din selvtillid. Køb bogen, som giver dig indsigt og hjælper dig på rette vej.

 

Mindly- Sådan får du job:

Sådan får du job! – jobsøgning og jobsamtaler er et hjemmekursus på video. Kurset lærer dig alt fra A-Z om hvordan du søger job, og giver dig de mest effektive teknikker, til at overbevise arbejdsgiveren om at du er den rette ansøger.

 

Maj Wismann-3 veje til højere livskvalitet, større livsglæde og mere selvtillid:

I dette online-kursus ´3 hemmelige veje til højere livskvalitet, større livsglæde og mere selvtillid´, får du den viden, der skal til, for at du kan forvandle din gamle tankegang til et top tunet og nyt mindset.

 

Nextlove:

Over 25% af gifte danskere bliver skilt eller separeret og næsten 50% af dem er enlige forældre. Dette udgør 10% af den danske befolkning!  Det kan være krævende og ensomt at komme videre efter en skilsmisse eller opdrage børn alene. Kig efter din livslange partner her på NextLove – Det er helt gratis! NextLove giver dig den bedste og mest sikre netdating oplevelse.

 

Partner Med Niveau:

PartnerMedNiveau er for singler med høje forventninger – Opret GRATIS profil nu. PartnerMedNiveau er for veluddannede singler med høje forventninger, der søger langvarige og lykkelige parforhold med målrettet matchmaking.