Mad, Drikke og Fest Webshop

Skal du holde fest, eller lave den helt store middag? Måske du bare søger efter inspiration til din næste fest? 

Så har vi her lavet en oversigt over steder på nettet, hvor du trygt kan handle. Hvem har ikke hørt om de grumme historier, hvor virksomheder lukkes og pengene bare er tabt!

Vi laver vores anbefalinger ud fra, om de har gode anmelder på Trustpilot, vores egne erfaringer og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det er et sted, hvor du som kunde får en rigtig god oplevelse.

 

123 Festmusik:

Det absolut vigtigste element for at en fest bliver succesfuldt er musikken, og det kan være svært at finde livebands, musikere eller djs på nettet. Herinde finde du alt hvad du skal bruge. Dette betyder at du ikke skal bruge timer på at søge rundt på nettet for at finde de musikere der passer til dine behov. Det skal være nemt, hurtigt og du skal have den bedste fest.

 

Bagestålet.dk:

Bagestålet sælger et fantastisk produkt kaldet Bagestålet. Det er kort fortalt en bagesten af stål, der er 18 gange mere effektiv end en almindelig bagesten. Der er flere plusser man kan slå på: Fri fragt, hurtig levering, høj kundetilfredshed, 5 års garanti.

 

Barlife.dk – Barudstyr og cocktailtilbehør:

Alt i barudstyr & cocktailtilbehør. Shakers, strainers, barskeer, mudlers, skænkemål, oplukkere, målebægere, vin- og champagnekølere, fløde- og sodasifoner, sugerør og glas. Alt i Alessi og Hamilton Beach og meget mere!

 

 

Den engelske pub ølshop:

En af Danmarks mest kendte pub´s åbner nu dørene op for en del af deres kæmpe udvalg af specialøl som ikke fås andre steder end her. En shop for en sand ølelsker.

 

K for Kage:

Velkommen i et nyt og spændende kageunivers med online salg af kageudstyr i høj kvalitet. Idémageren bag shoppen er nok Danmarks yngste iværksætter på blot 8 år. Det har givet meget fokus på shoppen allerede.