Plus Size Mode webshop:

Her finder du et overblik over de webshopbutikker, som sælger Plus Size Modetøj. Vi har udvalgt butikkerne ud fra deres omdømme, service og kvalitet af varer.

 

Peter Hahn

Peter Hahn har eksisteret siden 1964 og  deres sortiment hører ud over aktuelle mærker som Escada, Escada Sport, Lacoste, Betty Barclay Basler, Bogner, Brax, Strenesse eller Gerry Weber også Peter Hahn-eksklusive mærker som Ana Aura, Looxent, Uta Raasch eller Fadenmeister Berlin. Ved siden af deres klassisk- og fashion-sortiment tilbyder de også et omfangsrigt udvalg af mode til store størrelser op til 56:  Stilfuld, elegant, komfortabel og med nøjagtig pasform.

 

 

Zizzi: 

Zizzi har været en væsentlig spiller indenfor curvy fashion bevægelsen siden år 2000. Zizzi brandet er kendetegnet ved en ægte passion for vores forbrugere og deres behov. For Zizzi er det altid et spørgsmål om at fokusere på personligheden hos den næste generation af kurvede kvinder. Cool curvy fashionistas står ved deres figur, og vil derfor have lækker og kurvet mode.

 

 

 

BØRN:

 

 

Den Lille runde:

Velkommen til DenLilleRunde, Internettets bedste webshop med børnetøj til overvægtige piger, drenge og teens i alderen 6-16

år.