Smykker og ure webshop:

Her finder du et udvalg af checkede web butikker og shops, som sælger smykker og ure på nettet.

Vi checker løbende de webshop butikker vi anbefaler. Har du erfaringer med andre internetbutikker, som vi ikke har nævnt her, må du gerne kontakte os.

Vi vurderer butikkerne ud fra om de har gode anmelder på Trustpilot, vores egne erfaringer og vi lægger vægt på e-mærkning. Alt sammen tegn på, om det bare er en webshop, eller en webshop som lægge liv og sjæl bag sig for, at du som kunde, kan få en rigtig god oplev

 

21 Diamonds:

21DIAMONDS er Europas største online smykke-shop og er aktiv i 12 lande og har specialiseret sig i forlovelses- og vielsesringe. 21DIAMONDS tilbyder gratis levering, returnering og gravering. 21Diamonds giver kunden mulighed for at konfigurere præcis det smykke, de altid har ønsket sig og derved skabe deres egne unikke smykker.

 

Trendday:

Vi sælger lækkert pigetøj til unge kvinder. På shoppen forhandles brands som både Pieces, YAS, Minimum, Pilgrim og vores eget design.

 

Jasmin Jewelry:

Hos Jasmin Jewelry havde vi et ønske om at tilbyde ægte sølvsmykker til kvinder, der ville gøre noget ekstra ud af sig selv i både hverdagen, men specielt i weekenden. Derfor har vi valgt at tilbyde farverige og ægte sølvsmykker til kvinder. Vi vil løbende tilbyde flere forskellige sølvsmykker. Vi leverer lavere priser i forhold til markedet, fordi vi selv køber produkterne langt hen ad vejen af selve producenterne og sælger direkte til forbrugerne.

The Garwood:

Fantastisk flotte og unikke håndlavede specialure. En rigtig Feinschmecker