Valg af mobilselskab

Valg af mobilselskab

Valg af mobilselskab

Hvornår har du sidst checket, om du reelt har det bedste mobilabonnement i din eller dine børns mobiltelefoner?

Hvordan checker man egentlig det, og hvilket selskab skal man egentlig vælge?

Valg af mobilselskab

Det kan være en jungle, at finde ud af hvilket netværk og hvilken mobiludbyder man skal benytte til sit mobilabonnement.

Derfor har jeg lavet denne beskrivelse, som kan hjælpe dig på vej til, at finde frem til den eller de udbydere, som kan tilbyde dig, den eller de abonnementer, som passer bedst til dig og din familie.

Det er langtfra sikkert, at alle familiens medlemmer får det bedste abonnement ved samme udbyder! Men før vi kommer så vidt, vil jeg give dig lidt nyttig viden, om hvordan du starter med, at lede efter den helt rette udbyder.

 

Store forskelle på hvor man bor

Hvis man bor i en storby, med lave huse og forholdvis mange indbyggere, kan du næsten være sikker på, at samtlige udbydere på markedet, kan levere et godt signal til dit hjem. Men bor du i et kuperet terræn, med under 20.000 indbyggere, så kan der være meget stor forskel på, hvor godt et signal du kan modtage.

Det tror jeg, at de fleste har fundet ud af. Jeg kender rigtig mange, som har valgt en tilfældig udbyder (typisk fordi abonnementet var meget billigt), og herefter kan konstatere, at signalet er rigtig dårligt eller måske slet ikke virker, hvor det skal bruges. Herefter har de igen skiftet til en anden tilfældig udbyder og fået præcist den samme dårlige dækning. Ikke særligt smart, specielt ikke, hvis der er 6 måneders binding på abonnementet og det ikke virker!

Men for at finde ud af, hvilke udbydere, som leverer det bedste abonnement hvor du bor, eller skal bruge din mobil, skal man derfor lige checke, hvem som leverer det bedste signal. Altså, hvem ejer de enkelte master, som er placeret tættest på, hvor du skal bruge dine mobiltelefoner.

 

Mobil netværk i Danmark

Der er i dag 3 netværk/selskaber, som har master i hele Danmark, eller det meste af Danmark. Alle mobilselskaberne benytter derfor en af disse 3 netværk eller selskaber til, at levere deres mobilabonnementer ud til dig. Du skal derfor meget kort fortalt, blot finde ud af hvem, som der leverer det bedste signal til dig og din familie, eller der hvor du skal bruge mobiltelefonerne mest. Det lyder da ret nemt, og det er det faktisk også.

Måske du allerede i dag, har god og dårlig erfaring med de enkelte udbydere og på baggrund af den viden, kan du ret hurtigt finde ud af, hvilke selskaber du kan sammenligne abonnements- indhold og -priser hos. Det nytter ikke noget, at skifte fra en udbyder, som har en ikke tilfredsstillende dækning, til en anden udbyder, som benytter præcist det samme netværk! Det er da for dumt, når man nu HAR konstateret, at det ikke fungere tilfredsstillende.

Men hvis du ikke ved, hvilke master og netværk der er i dit område, og i øvrigt har spurgt din nabo, som heller ikke ved det så er der hjælp, at hente lige her:

Guide til at finde det rigtige netværk, til jeres mobilabonnementer

Når man ved, hvilket netværk, som leverer et tilfredsstillende signal, skal man herefter finde ud af, hvilke mobiludbydere, som benytter netop det eller de netværk som dækker bedst muligt, hvor du mest har brug for det.

Guide til at vælge den rigtige mobiludbyder

Når du så har fundet frem til de mobiludbydere, som benytter det eller de netværk, som dækker bedst for dig, kan du begynde, at sammenligne abonnementerne og priserne.

Guide til at vælge det rigtige mobilabonnement

Når de ovenstående punkter er gennemgået, ved du præcist hvilket netværk, hvilke udbydere og hvilke mobilabonnementer, som er bedst for dig og din familie.

Jeg vil tro, at du vil kunne få et overblik på et sted imellem 5 og 25 minutter, alt efter hvor meget du ved i forvejen. Uanset hvor lang tid det tager for dig, at finde frem til det eller de rigtige abonnementer, kan jeg kun sige, at det er tiden værd. Du undgår forkerte valg af netværk og mobilabonnementsudbydere, hvor du har dårlig eller slet ingen dækning. Du betaler heller ikke for mere, end hvad du har brug for.

Jeg håber, at guiden har hjulpet dig til, at forstå hvordan du finder frem til den eller de helt rigtige mobilabonnementer til dig og din familie.

Køb mobil uden besvær med abonnement. Vælg, klik og betal:

About Handy Nørden

Jeg har stor forkærlighed for de mange ting, som man skal sætte strøm til, hælde benzin på, eller bare lege med, uanset om man er 15 eller 95. Nogen vil kalde mig et stor legebarn, andre kalder mig for nørd og er jeg heldig, bliver jeg kaldt Handyman. Derfor har jeg valgt navnet Handy Nørden som jeg synes, lyder som en god blanding af det hele. Men mange af de lækre ting, som man kan købe, kan man ofte få til vidt forskellige priser, og det i sig selv, kan være en jungle at finde ud af. Så jeg håber, at jeg kan være til inspiration og til glæde for så mange som muligt. Når det så er sagt, vil jeg også gøre opmærksom på, at hvis jeg skriver om priser, kan priserne eller vilkår ændre sig hos de virksomheder, som jeg skriver om. Så check altid efter inden, at du blot klikker og bestiller.