Fashion Baby

Fashion Baby

Shop-A-Holic Fashion Baby

Jeg har det nok som de fleste piger, men jeg er nok den eneste, som ikke kan holde min mund med det.

Jeg ELSKER at shoppe. Jeg ikke kun elsker, at shoppe, men jeg elsker også, at planlægge det. Min planlægning holder stort set ALDRIG, men jeg elskeer det alligevel.

Om det fordi Shoppingen gir mig den der følelse, eller bare fordi jeg elsker at shoppe, ved jeg ikke. Men følelsen af at shoppe. Sådan RIGTIG shoppe, den kan bare ikke beskrives. Når min kæreste opgiver normalt efter 3-4 timer, kan jeg bare blive ved i timevis.

LOVE IT

 

I’m a real shopper

De fleste af mine vendinder har prøvet det nogle gange, men hos mig slår det ALDRIG fejl! Følelsen af forår i min BH. Foråret springer ud, når jeg rigtig slår mig løs, og ikke altid kun der. Det er ikke hjertet jeg snakker om! Jeg bliver bare så GLAD, Positiv og fyldt med humør, at jeg har en glædesrus i hele kroppen, som kilder. Ja, piger det kilder, gør det ikke? Det er skønt og jeg ved, at rigtig mange  har det på samme måde. Det er derfor, at der altid er en lingeri butik i centrum eller i centrene. Så kan man hurtigt købe et par nye tørre trusser og lige skifte på toilettet! Jeg ved, at de færreste TØR INDRØMME DET, eller tør stå ved det. Men… JEG ER SHOP-A-HOLIC

 

Begræns din shopping

Min kæreste fortæller mig altid, at vi kun har 2 eller 3 timer til at shoppe i. Ja, jeg er afhængig af min kæreste. Forstået på den måde, at vi kun har 1 bil 😉

Hvordan maker man den ud, når man så gerne vil shoppe. Hvad gør man, når kæresten synes man shopper ALT FOR MEGET!

 

MAN KAN IKKE SHOPPE FOR MEGET

Simpelt skrevet!

Men alligevel så blander de kære mænd sig altid. Det er jo vores egne penge, de fleste af dem! Jeg havde en periode, hvor min kæreste bevidst kom for sendt hjem til, at jeg kunne få noget ud af at shoppe! Jeg var løbet tør for cleaner og ansigtscremer! PANIK Løsningen var derfor, den lille lokale købmand! Ikke så sejt!

 

Løsningen er nem!

Jeg har fundet ud af, at man kan få tilsendt en lille gave hver eneste måned. Jeg kalder den månedens selvforkælelse. Det er en lille æske, som kommer med posten hver måned. Du ved aldrig hvad der er i den, men jeg kan som du nok har regne ud, bruge det hele.

Det er faktisk tit sådan, at jeg nogle gange bare venter på at posten kommer. Lytter flere gange efter postbilen om dagen. Når jeg kan høre der kommer en bil, skynder jeg mig hen til vinduet for, at se om det er posten. Det er næsten lige før, at jeg flår døren op inden, at han når hen til døren.

Min helt private postmand, min redning. Der er forår i luften når postmanden kommer.

Jeg vil gøre alt, for at få fingrene i pakken, og et hurtigt snuptag, så kan jeg springe indenfor igen og smække døren bag mig! He he. Lidt ond, må man godt være!

 

Reklamelink

Det du ser på billedet, var det der var i min sidste selvforkælelsespakke. Fedt ik! Jeg ved ikke lige med den der bar, men den spiste min kæreste i en mundfuld, og den smagte ham vidst. Hvis du kigger på, hvad der er i pakken, vil du sikkert tænke, at det koster en 3-400 måske 500 kroner. DET GØR DET IKKE!

 

Det er MEGET billigere

Lige nu koster det kun 159 kroner i MÅNEDEN! Det er næsten samme pris, som for et par strømpebukser, af den billige kvalitet og så holder pakken længere.

Hver måned er der “NYT TEMA”. Så der ansigtet, så kroppen og ja, der er nyt tema hver måned…

Foruden prisen, er det faktisk fedt, at man med de små pakker og dutter kan få prøvet en masse nye produkter, man måske ikke har prøvet før! Så det er bare en Wind-Wind.

Goddiebox hedder firmaet der leverer min selvforkælelsespakke.

Så dagens tip er, prøv et par måneder og oplev hvor meget mere spændende en dag kan blive, når man venter på posten 🙂

Reklamelink: Goodiebox –

NB  Brug Rabatkode : 2FOR1GBJAN

Goodiebox kommer her med en super rabatkode – Bestil en Goodiebox og få en ekstra box med Gratis.

2FOR1 : Alle nye medlemmer der anvender koden får en januarboks og en gratis septemberboks oveni for i alt 169 kr. Gælder 2017-01-31 – 2017-02-01

Ciao Tøser

About Fashion-Baby

Ælsker at shoppe. Ja, jeg ved godt det staves med e! Jeg er en hudløs ærlig pige, som har et værelse fyldt med tøj, sko, parfume og smykker. Jeg er samler, shopper og fascineret af at shoppe. Mine veninder låner meget tøj af mig (Lidt for meget piger), men så må jeg jo købe noget nyt, når jeg ikke kan finde det jeg søger.. Weee Når jeg shopper, er det med hele kroppen og mit sind. Jeg bliver glad i låget og i kroppen, når jeg rigtig slår mig løs. Jeg vil forsøge, at skrive om bare lidt af det jeg shopper, hvor jeg shopper og hvorfor. Jeg vil også begynde at lave skønhedstips og meget andet. Ciao Baby