Nudiststrande

Det er blevet populært at bade som naturen har skabt en. Uanset om du er 17 eller 71, så finder flere, specielt kvinder ud af hvor skønt det er at bade i naturen som man er født.

At bade nøgen handler kun om, at bade nøgen. At en mand eller kvinde bader nøgen betyder ikke, at man skal bemærkes, lægges an på eller scores. Det handler om, at man går rundt naturligt uden tøj, og lader solen varme kroppen og vandet køle den ned igen, indtil man skal retur til den tekstilklædte hverdag igen.

Det er et frirum for kroppen og sjælen, hvor man ikke skal tænke over om håret eller make-up’en sidder perfekt. Håret dasker, brysterne swinger og uperfekthederne syner. Det er ren afslapning og nydelse.

Har du kendskab til gode steder på ALS, hvor man bader nøgen, så kontakt os gerne herinde, så vi kan opdatere stedet.

Vi bestræber vi os primært på at levere information om badestrande, der er velegnede for naturister med børn og de steder helt uden børn. Strandene skal være gode at opholde sig på, at bade fra og i det hele taget et godt sted at være for at få en god dag med familien eller et sted hvor man kun er som voksne.