Badestrande Sydals

Hele Als er omgivet af vand og der er derfor utrolig meget kyst omkring øen. En meget stor del af Als er strand og der er rigtig mange gode strande til enhvert behov. Uanset om du søger en perfekt strandsand, en lettere ugenert strand med småsten, eller en strand hvor vandet bliver meget langsomt dybt eller hurtigt dybt, alt efter dit formål med besøget. Her finder du en oversigt over de strande, som der findes i og omkring Sydals. Strandene er meget forskellige, hvor nogle bliver ret hurtige dybe imens andre er meget lavvandet, hvilket gør den meget egnet til familier med småbørn.

Nogle steder er der kiosk og fine toiletter, imens andre steder er ren strand.

Vinderetningen er vigtig

Alt efter hvor vinden kommer fra, kan det være en fordel at checke vindens retning, så man kan se om det er på-lands eller fra-landsvind, altså om vinden kommer fra havet eller fra stranden og ud i havet.

Specielt hvis man har badebolde, luftmadrasser og andet, er det en stor fordel, at de bliver blæst mod land og ikke blæser helt til søs.

Hvad kan man lave

På Als har hele familien i sande mulighed for at holde en vaske ægte badeferie! På den lille ø finder i et utal af store og dejlige badestrande, der tilmed er utroligt børnevenlige. De mange fantastiske strande er lettilgængelige. Strandene på Als er meget forskelligartede, så der er noget for enhver smag. Uanset om I helst vil ligge ved en bred sandstrand med masser af aktivitet, eller I foretrækker en stille strand med god plads, så finder I det på Als. Fælles for alle strande på øen er, at de er lettilgængelige, har gode parkeringsmuligheder og de fleste steder også fine toiletforhold. Pak tæppet, madkurven og en god bog, så er I klar til en vidunderlig dag på stranden med den bagende sol. I kan lave en masse forskellige aktiviteter på strandene. Herunder windsurfe, spille beach volley, fiske, spille fodbold, flyve med drage og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser på Als.

Hjælp os gerne

Se de forskellige badestrande i området. Vi vil blive meget glade for både anmeldelser af de enkelte strande, samt billeder. Er der personer på billederne, skal der samtidig sendes en tilladelse til, at vi må vise billederne af disse personer. Dette vil sige, at når i sender skal der stå navne og eventuelt værges navn med accept. Men dette afklarer vi i korrespondancen efterfølgende.

Leder du efter nudiststrande, så klik på teksten og læs nærmere

#sydals #sydals.dk #badestrande #børnestrande #boernestrande #sandstrand #familiestrande #badebolde #luftmadrasser #anmeldelser #blåflag #blaaflag #blaflag #als #sonderjylland #stenstrand