Om Sydals

Om Sydals

Sydals.dk er en samling af mennesker, der bor i Sydals, som har til hensigt at fremme kendskabet til Sydals.

Vores hensigter er, at Sydals beboere og turister kan finde alle de oplysninger, de søger i Sydals.

Vi tilbyder foreninger, virksomheder, klubber, private loppemarkeder, klubber, der kan skabe en side om deres arbejde. Derudover kan billeder, tekster, timer, priser, jobtilbud, information og begivenheder tilføjes til en fælles kalender for hele Sydals.

Vi vil også tilbyde udlejere af sommerhuse og B&B, at de kan levere information, tekster, billeder, priser og meget mere på siden. Lejeaftalen er ikke godkendt af Sydals.dk. Alle aftaler, priser, ansvar finder sted mellem udlejer og lejer, og Sydals.dk kan ikke holdes ansvarlig for manglende betaling, brud eller tvister mellem parterne.

Vi håber, at forskellige sponsorer vil kunne dække de lokale driftsomkostninger, men fokus er primært på information og service. Fælles kalender for Sydals. Vi arbejder på at skabe en kalender med arrangementer for alle arrangementer i og omkring Sydals. ALLE har evnen til at tilføje, redigere og slette indlæg på siden. Privat, forretningsmæssigt eller privat. Vi håber du nyder stedet og ønsker dig en god søgning på Sydals.

Teamet bag Sydals.dk