Blog om Bridget Jones’s Baby

Blog om Bridget Jones’s Baby

Kære læsere.

Mit navn er Mette og jeg er 42 år gammel og bor i Sydals.

Jeg har fået lov til , at skrive lidt om mode, selvværd, det at være “voksen” og hvad jeg ellers kan finde på.

Til at starte med, vil jeg lægge blødt ud med en fantastisk bog af Helen Fielding.

Hvis du ikke fik set filmen – eller kan du bare ikke få nok af den sjove, skæve og aldeles uperfekte Bridget Jones – så er der dømt hyggelig og afslappende grin og underholdning i den fjerde bog i rækken, Bridget Jones’ Baby.

Har du allerede har set filmen, er der ingen grund til at springe bogen over, for der er mere i bogen end i filmen. I bogen er det nemlig de to gode gamle rivaler, Mark Darcy og Daniel Cleaver, der tilfældigvis begge er mulige fædre til den nu snart fyrreårige singles kommende barn. Ligesom med filmen er det for mange os er det et kærligt og nostalgiske gensyn med karakterer, som vi første gang stiftede bekendskab med for 17 år siden! Som gamle bekendte, der sjovt nok også er blevet lidt ældre.

ReklamelinkBridget, der efter bruddet med Mark Darcy, igen er alene og mærker det biologiske ur tikke, bliver gravid ved et uheld, og her er det så, at tingene igen drejer lidt i den forkerte retning for Bridget. Nu skal hun så bare liiige finde ud af, hvem der er faderen. Bridget døjer med at finde ud af om det er den alvorlige og ansvarsfulde skrivebordsmand Mark eller den flyvske playboy Daniel, som er far til hendes kommende barn.

Bridget Jones er blevet lidt mere voksen og lidt for fornuftig ind i mellem, og ikke helt så hysterisk sjov, men stadig den Bridget vi elsker og alle vi kvinder kan spejle os i. Kærlighedslivet er rodet, karrieren kører lidt tilfældigt, forholdet til kost, rygning og motion er ikke ligefrem første valg, hendes madlavningskunst er legendarisk dårlig, hendes hjem er en rodebutik, og hendes mor er blottet for situationsfornemmelse. Men netop derfor elsker vi hende, og derfor har hun været med til at legitimere, at det er ok at lave fejl og være kikset –

Køb bogen hos din boghandler eller klikke på annoncelinket her:  Saxo som er kæmpestore på nettet.