Dancenter

Dancenter als har et stort udvalg af sommerhuse til udlejning giver ekstraordinært mange hylder at vælge fra, når du skal beslutte dig for en sommerhusferie. I første omgang kan du spørge dig selv, hvor mange mennesker I er, der skal af sted. Sigter du efter en romantisk sviptur med din samlever, eller er I en stor familie på tyve mennesker? Start med at angive antallet af rejsende i søgefunktionen, så er du allerede godt på vej! Når du har valgt område, antal personer og datoer for din rejse, får du den fulde oversigt over tilgængelige sommerhuse til udlejning i den valgte periode.

Du kan også gøre brug af tidligere gæsters erfaringer. DanCenter als beder efter afrejse vores gæster vurdere sommerhuset og deres ferieophold – det gør vi for at forbedre din oplevelse med sommerhusudlejningen. De informationer får du glæde af i afsnittet om ’Gæstevurderinger’. Samtidigt kan du søge på hvilken standard af sommerhus, du gerne vil tilbringe din ferie i. Vi inddeler sommerhusene i standarder fra ’simpel’ til ’meget høj’ med f.eks. egen pool. Herfra gælder det bare om at lade dig inspirere.

 

Lej sommerhus på Als

Hold din næste ferie i sommerhus på Als og oplev den smukke ø i det sydlige hjørne af Danmark. Eller lej sommerhus i Sydøstjylland og vær tæt på de børnevenlige strande ud til Lillebælt. Tag på opdagelse i dette skønne hjørne af Danmark, der byder på natur, seværdige byer og kryds grænsen til Tyskland.

Hos DanCenter har de et stort udvalg af sommerhuse på Als. Her finder du alt lige fra klassiske sommerhuse opført i træ til store sommerhuse med plads til hele familien.

Start din søgning efter et sommerhus til leje på Als her

Eller klik på billedet nedenunder:

#sommerhus #sommerhaus #als #alsen #sonderburg #sønderborg #sonderborg #lej #miet #rent #swimmingpool #pool #ferie #sommer #strand #vand #wasser #natur #badestrand #schön #toll #nyd #dejllig #toller #dänemark #sommerland #skov #wald #fahrad #fahren #fkk #als #familie #ruhig #naturreich #natürlich