IKKE KUN GUITAR, MEN ALT I INSTRUMENTER, LYD OG LYS

Du kan købe alle slags musikinstrumenter, lyd-anlæg, sceneudstyr og alt i tilbehør. De har de bedste priser på guitar, bas, slagtøj, keyboards, strygere, blæseinstrumenter, lydanlæg og lysshow.

ALTID BILLIGE PRISER OG GOD KVALITET
DanGuitar står selv for importen af mange af deres produkter. Det betyder, at de kan skaffe gode kvalitetsprodukter til en meget billigere pris end de fleste andre musikbutikker. De har kontakt til de største fabrikker som producerer guitar, bas, højttaler, strygerinstrumenter, keyboard, slagtøj osv. De køber deres produkter direkte, så du får de absolut billigste priser på kvalitetsprodukter.

GUITARER FOR ENHVER SMAG OG PENGEPUNG
Udvalget af guitarer i webshoppen spænder vidt, lige fra begynderguitarer til under 1000 kr til eksklusive modeller fra fx. Martin. Lige nu har de over 400 forskellige guitarer i butikken. Der er både elguitarer, western-guitarer og spanske guitarer, og de har naturligvis også venstrehånds- og børneguitarer.

OVER 16 ÅR MED NETSALG
Det hele startede med guitar og guitar-tilbehør, i dag sælger de alle typer af musikinstrumenter, lyd-anlæg og scene-udstyr. Deres salgs-team er alle selv musikere, og har stor erfaring med musikinstrumenter og lydanlæg. Så hvis der er noget som du er i tvivl om, kan du kontakte dem via e-mail eller telefon, og de er klar til at hjælpe dig