Kære Børn Shop

Kære Børn shop består af selvstændige butikker, der drives af sande ildsjæle, og hvor det er ejerne selv der står i butikken. De kendetegnes alle ved at være engagerede og passionerede for det de laver. De brænder for deres kunder, for at give den bedst mulige købsoplevelse i butikken, at have de bedste varer og et godt udvalg på tværs af produkttyperne – om det er barnevogne, autostole, indretning til børneværelset eller legetøjet.

KÆRE BØRN – Alt til dit barn

Mange af vores ejere har været i branchen i mere end 20 år, og nogle er endda 2. generation og er vokset op sammen med mor eller far i butikken. Fællesnævneren for dem alle er lang erfaring, omfattende viden og kendskab om produkterne og – hvis vi selv må sige det – nogle af de bedste i branchen til at rådgive i valg af de produkter, der passer til dit barn og dig.

Endvidere kender og genkender de deres kunder og møder dem i øjenhøjde – de vil så gerne gøre deres bedste for at du som kunde får en god oplevelse i butikken.

Og endeligt, kan man vel godt sige, at det at handle lokalt også er en form for bæredygtig adfærd…

Shopping på nettet

#kære #børn #legetøj #børnetøj #autostole #ammepuder #babyseng #vugger #puslebord #brystpumper #højstol #sutter #barnevogn #autostole #klapvogne #sydals #sønderborg #sonderborg #als #babyalarm #bamser #dukker #bolde #bogstaver #huer #flyverdragt #webshop #butik