Nyt sted at shoppe sko og stilletter

Nyt sted at shoppe sko og stilletter

Yes, I’m back

Mit lille psycho tip fra sidst virkede! Næsten. Ringen blev dog ikke liiiige den, jeg gerne ville have. Men jeg fik en ring og en lækker ring 🙂

Valentinsdag blev fejret, nydt og sikken en dag. Jeg startede med at forkæle manden, fra morgenstunden af. Jeg stod op før ham, var i bad og gjorde mig lækker. Tror jeg vågnede allerede 6.30 og var frisk. Efter badet blev jeg forkælet i nogle af mine favorit cremer. Herefter tog noget af mit nye lingeri på og satte de trådløse højtalere ind i soveværelset og skruede helt op!

WOW, han vågnede *GG*

Dansede det bedste jeg kunne inden, at jeg lagde mig i sengen til den dejlige kæreste!

Så var linien for dagen lissom lagt! Han fulgte op resten af dagen, med kys, kram, gåture og alt det der. LÆKKERT!

Om aftenen, var han dressed up i jakkesæt og under middagen listede han en superflot ring frem til mig. WEEeee

Hvad der så igen skete, er min lille hemmelighed 😉

Annoncelink:

I dag har jeg fundet et nyt sted at shoppe sko, støvler og stilletter!

Jeg vidste ikke siden fandtes. Men det gør jeg SÅ NU! Easy Shoes hedder butikken.

Reiker, Billi Bi, Cult, B&CO, Ecco, Gabor, Vagabond ja, fortsæt selv listen !!!!

Priserne er faktisk lave selvom, det er kvalitetsvarer! Ta den!

Annoncelink

Fik købt disse lækre Tamaris pumps til kun 495,-  Det er da billigt!

Oveni er der fri fragt, 60 dages returret, gratis returfragt og prisgaranti på alle deres produkter.

Så nu har jeg et sted med, at shoppe 😉 WEEEeeee

Ciao Baby….

 

FB

 

 

About Fashion-Baby

Ælsker at shoppe. Ja, jeg ved godt det staves med e! Jeg er en hudløs ærlig pige, som har et værelse fyldt med tøj, sko, parfume og smykker. Jeg er samler, shopper og fascineret af at shoppe. Mine veninder låner meget tøj af mig (Lidt for meget piger), men så må jeg jo købe noget nyt, når jeg ikke kan finde det jeg søger.. Weee Når jeg shopper, er det med hele kroppen og mit sind. Jeg bliver glad i låget og i kroppen, når jeg rigtig slår mig løs. Jeg vil forsøge, at skrive om bare lidt af det jeg shopper, hvor jeg shopper og hvorfor. Jeg vil også begynde at lave skønhedstips og meget andet. Ciao Baby