Snart Valentinsdag

Snart Valentinsdag

Snart Valentinsdag

Nu er det snart Valentinsdag

annoncelink

annoncelink

Annoncelink

Hvad er mere kikset end, at manden eller kæresten køber det forkerte til dig? Måske han bare køber nogle røde roser, som om det er det DU VIL HA’?

Han har måske fundet ud af, at Lingeri lige er dig… men han har bare ikke fatter, at 70a og 90DD ikke er samme størrelse?

Jeg har fundet frem til et lille hemmelighed, som jeg gerne vil dele med dig! Hvordan finder han det helt rigtige til dig?

BRUG HANS COMPUTER ELLER MOBIL!!

Når du har været inde på en side, så husker computeren siden. Kan man udnytte det?? JA !!!

Så når du nu en gang har fundet det du ønsker dig, på din egen computer, så tast adressen direkte ind på hans computer eller mobil. Samtidig med, præger du ham lidt i retningen af, at du SÅ MEGET ØNSKER DIG EN RING.. af Rødguld osv osv

Når han så søger efter det på sin computer, vil det helt rigtige dukke op. Husk på, du har jo selv tastet det ind 🙂

Min mand og jeg tror det gælder de fleste mænd,  vælger man jo stort set altid første og bedste løsning, nemlig den side som du før har tastet ind!! SMART

Jeg gør forsøget IGEN I ÅR, men denne gang en gave til mig i den lidt højere klasse.

Jeg har utallige gange nævnt, at jeg gerne vil have en guldring, med rosa skær…

Jeg har fundet (Annonce:) DENNE søde lille ring.

Smuk, elegant og BARE ET MUST HAVE……

Så fra i morgen, begynder jeg igen, at snakke og rødguld, rosa skær osv osv osv….

Så skal jeg nok give lyd, hvis det virker IGEN I ÅR 🙂

For nogle år siden var jeg altid på jagt efter den perfekte kæreste. Sådan den helt perfekte. Der var mange prinser, nogle mere elegante end andre. Nogle var små, andre var store andre bare for normale. Jeg husker tydeligt en speciel aften. Det var nemlig Valentins aften, hvor jeg fik en meget speciel oplevelse!

Efter en periode, hvor jeg havde været meget i byen oplevede jeg, at der var en ældre mand, som ALTID var i byen samme sted som mig. Han var altid malplaceret i omgivelserne og jeg bemærkede han kom tættere og tættere på hver gang. En dag oplevede jeg det klamme, at han slikkede mig på min ene skulder og hviskede, at nu var det på tide, at jeg fik en erfaren oplevelse. Det gispede i mig og jeg skyndte mig væk og over på den anden side, hvor der var et andet diskotek. Her mødte jeg bare en super dejlig fyr og næste morgen aftalte vi, at jeg skulle besøge ham om aftenen. Han boede hjemme hos sine forældre, så jeg skulle også møde hans mor og far. Lidt hurtigt måske, men ok. Så havde jeg også mulighed for, at vurdere hans potentiale. Da jeg ringede på døren, åbnede hans far. Jeg kunne med det samme genkende manden. Manden der havde slikket mig på skuldere, SAMME aften jeg havde mødt Jesper. Han var Jespers FAR! Jeg spurgte manden, og han ville sige undskyld til Jesper, men jeg var ikke klar til et forhold. Og 2 sekunder efter, var jeg væk! Jeg har siden set både Jesper og hans far i byen flere gange. En skrøne siger, like father like son. Det tror jeg på!

Ciao Baby

About Fashion-Baby

Ælsker at shoppe. Ja, jeg ved godt det staves med e! Jeg er en hudløs ærlig pige, som har et værelse fyldt med tøj, sko, parfume og smykker. Jeg er samler, shopper og fascineret af at shoppe. Mine veninder låner meget tøj af mig (Lidt for meget piger), men så må jeg jo købe noget nyt, når jeg ikke kan finde det jeg søger.. Weee Når jeg shopper, er det med hele kroppen og mit sind. Jeg bliver glad i låget og i kroppen, når jeg rigtig slår mig løs. Jeg vil forsøge, at skrive om bare lidt af det jeg shopper, hvor jeg shopper og hvorfor. Jeg vil også begynde at lave skønhedstips og meget andet. Ciao Baby