Fri Bike Shop

Fri Bike Shop er Danmarks største kæde af cykelforretninger og du finder derfor også Fri Bike Shop i Sønderborg.

Du finder tilbehør til din cykel som: Anhængere, Barnestole, Bagagebærer, Briller, Cykelcomputere, Cykelhjelme, Dæk, Hjelme til børn, Kurve, Lygter, Mobilholdere, Slanger, Tasker, Værktøj og meget andet her

Fri Bike Shop har byens største udvalg af cykler og udstyr. De reparerer og servicerer alle slags cykler og stiller en lånecykel til rådighed. De henter og bringer gratis. Deres vision er at give dig den bedste cykeloplevelse. Deres 600 m2 store cykelbutik ligger centralt placeret med fine parkeringsmuligheder. Hos Fri BikeShop finder du det nyeste inden for cykler, tilbehør, reservedele og cykeltøj. Skal du have en ergonomisk korrekt cykel, så er dette stedet.

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP

Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. De består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet – og de er alle sammen forelsket i cykler.

Lige siden 1985 har de beskæftiget sig med cykler hver dag, og de har derfor over 30 års erfaring med at betjene kvalitetsbevidste danske cyklister – både til hverdagen og fritiden. De har tidligere heddet Fri Cykler, men tilbage i 2012 skiftede kæden navn og er siden blevet markedsført som Fri BikeShop.

Deres cykeleksperter har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller således at design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder transport -og hverdagscykler, racercykler, MTB eller børnecykler.

 

Du finder altid deres tilbud/avis her

De kan desuden tilbyde bodyscanning, så du finder den perfekte størrelse cykel. Fri Bike Shop er en stor kæde, og det betyder, at vi er i stand til at tilbyde: Rentefri Delbetaling, Fri Livstidsservice, 14 dages Fri Tilfredshedsgaranti, Fri BikeSmart og et bredt udvalg af kvalitets cykler og tilbehør.

Til forsiden

#fri #bikeshop #cykler #barnevogne #sønderborg #Sonderborg #cykel #cykelhandler #reperation #racercykler #mtb #børnecykler #kvalitet #service #hverdagscykler #cyklister #als #sydals #køreglæde #elcykler #udstyr #cykeltøj #avenue #batavus #centurion #companion #kildemoes #koga #mbk #raleigh #scott #winther #fahrer #garmin #shimano #thule #fornøjelse #fahrad #händler #verkaufer