Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning.com har formidlet sommerhuse siden 2001. I 2004 blev aktiviteterne overtaget af Sol og Strand Feriehusudlejning A/S (etableret 1987) – og siden er antallet af huse, der kan bookes online udvidet kraftigt.

I dag kan vi tilbyde flere end 6.500 sommerhuse i hele Danmark. Udvalget består af danske sommerhuse, som ligger tæt på strand, hav og den skønne natur. Alle huse er certificeret efter et pointsystem, der tildeler huset et kvalitetsniveau mellem 1 og 5 stjerner.

Straks bookingen er gennemført sendes en lejekontrakt til den opgivne adresse og en email med bekræftelse, hvis email-adresse er opgivet. Spørgsmål, betaling og service varetages af bureauerne, der udlejer sommerhuset.

Når I beslutter jer for at holde ferie i et sommerhus i Danmark er der mange ting, der er noget nemmere. I behøver ikke veksle penge, I kan sproget og I kender kulturen. Der kan dog stadig være mange ting I skal tage stilling til. Skal jeres sommerhus ligge tæt ved vandet? Skal det sommerhus I vælger være med swimmingpool eller er det vigtigt med et sommerhus med vaskemaskine?

 

Vi har lavet denne side for at inspirere jer og for at guide jer, så I bedre kan vælge netop det sommerhus, der passer til jeres familie og jeres behov.