Shopping i Sønderborg

Shopping i Sønderborg

Shopping i Sønderborg

Jeg elsker simpelthen at shoppe i Message, Borgen Sønderbog. De har rigtig mange lækre mærker til enhver stil.  Butikken er super indbydende at komme ind i. De er overskuelige og indrettet rigtig godt. Det betyder bare meget, at en butik ser indbydende og lækker ud, når man skal ind og shoppe, det får en til at ville købe det hele. I butikken har man altid mulighed for, at finde noget tøj til både hverdag og fest. Synes helt sikkert det er en butik, der er værd at kigge forbi.

Matas (Begge butikker)

Når jeg skal købe make-up eller lækre renseprodukter til min hud. Så foretrækker jeg helt sikkert at handle i Matas. Du får en rigtig god service og personalet er altid smilende og klar til at hjælpe dig. Jeg kan rigtig godt lide, at der altid er personer med stort kendskab til de enkelte produkter, og derved får man den rette information og vejledning man har brug for.

Vero Moda

Det er en fantastisk lækker butik. Den er nem og overskuelig at finde rundt i og så er den delt rigtig godt op. Jeg personligt elsker at kunne få meget for pengene, og det kan man helt sikkert i Vero Moda. De har mange lækre styles til billige penge. Personalet derinde er rigtig gode til at hjælpe og guide en, de er bare super venlige og det giver en lyst til at handle derinde igen.

Sko (stylepit)

Når jeg skal i byen og lige står og mangler et par lækre stilletter, så shopper jeg på nettet. Jeg er måske lidt kræsen, når det gælder højhælede, eller så er det fordi jeg køber så mange, at jeg måske mangler lidt mere udvalg i byen? Derfor shopper jeg stilletter på nettet. Som regel er det hos Stylepit, fordi deres priser generelt er gode. De har så mange forskellige stilletter, at det altid er let at finde et par til en særlig anledning. Prismæssigt ligger de også i den gode ende, så alle kan være med.  En let overskuelig hjemmeside, der har det jeg lige mangler. Passer de ikke, eller trykker de lidt i siden, så kan man returnere stilletterne uden problemer. Men det er sjældent, at jeg returner varer. Jeg kender efterhånden mærkerne så godt og ved hvad jeg skal gå efter.

Sportmaster

Jeg Køber ofte mit træningstøj i Sportsmaster, da jeg kan få rigtig meget lækkert og forskelligt, og så er kvaliteten også rigtig god.  Som regel starter jeg altid med, at checke deres hjemmeside ud. Jeg træner ca. 5-6 gange om ugen, og derfor har jeg brug for en del træningstøj. Derfor foretrækker jeg at handle her, da jeg som sagt kan få rigtig meget til billige penge. Man kan købe rigtig meget lækkert tøj her, og der er lidt for enhver smag. Det er en butik jeg altid lige skal ind forbi, når jeg er ude og shoppe.

Kæresten er lige kommer hjem, så nu er det

SHOPPETID….

Så jeg vil shoppe indtil butikkerne lukker og jeg skal hjem for, at kigge på lækre håndboldmænd i mit tv.

Ciao Bella

About Fashion-Baby

Ælsker at shoppe. Ja, jeg ved godt det staves med e! Jeg er en hudløs ærlig pige, som har et værelse fyldt med tøj, sko, parfume og smykker. Jeg er samler, shopper og fascineret af at shoppe. Mine veninder låner meget tøj af mig (Lidt for meget piger), men så må jeg jo købe noget nyt, når jeg ikke kan finde det jeg søger.. Weee Når jeg shopper, er det med hele kroppen og mit sind. Jeg bliver glad i låget og i kroppen, når jeg rigtig slår mig løs. Jeg vil forsøge, at skrive om bare lidt af det jeg shopper, hvor jeg shopper og hvorfor. Jeg vil også begynde at lave skønhedstips og meget andet. Ciao Baby