At være den perfekte kæreste og elskerinde har sin pris!

At være den perfekte kæreste og elskerinde har sin pris!

At være den perfekte kæreste og elskerinde har sin pris!

I fredags var den store shoppedag. Jeg havde glædet mig VILDT til, at Gå shop-amok.

Det gjorde jeg også 🙂 I min lidenskab, endte jeg i Hünkemøller med 5 poser tøj, støvler og beautyting og som sædvanligt, med et akut behov for, at få skiftet lidt undies.

Da jeg gennemgik deres udvalg af undertøj, blev mit blik hængende på det lækreste lingeri!!

Annoncelink:

50 Shades Darker Collection Klik

Ja, nu kommer filmen snart i biffen, og jeg SKAL bare SE DEN FILM. Tankerne flyver rundt i hovedet og jeg får sikkert det frækkeste udtryk i mit ansigt, da jeg rører ved det lækre stof og tænker på MR. GREY… Jeg kommer brat tilbage til den virkelige verden, da en kvinde ved siden af mig, intenst stirrer på mig. Hun hvisker smørret, at sådan som det undertøj får mig til, at savle, er der vidst ikke nogen tvivl om, at jeg har fundet det rigtige.

Lidt pinligt berørt, skynder jeg mig ind i prøverummet for lige, at checke om størrelsen passer perfekt.

 

Imens jeg stod i prøverummet, tænke jeg på, hvordan min kæreste ville reagere, når han så mig i sættet. Mit shopping humør var bare helt i top. Det er mere end forår og jeg er sikker på, at man både kan se og høre det når jeg kommer flyvende ud af prøverummet.

Sættet jeg ville overraske kæresten med var:

 

Corsage: Coco de Mer corsage. Skøn, fræk og forførende i blødt sort satin og med frække jadegrønne blonder.

Annonce

G-streng: Coco de Mer g-streng. Lækkert og behagelig sort satin og med nogle flotte og jadegrønne blonder

Annonce

Strømper: Sorte sexede strømper, med et flot blondebrodering øverst.

Annonce

 

Det har ALTID været sådan, at når jeg har shoppet, skal min kæreste belønnes! Det skulle han også dagen efter.

Jeg har været ved slagter Franke og købt de lækreste stykker kød, og anrettet den lækreste middag til min kæreste lørdag aften. Vinen er klar og det er jeg også RET MEGET. Hele lørdag har jeg hygget om mig selv, været i bad og smurt mig ind i de nye cremer, afprøvet lækkert tøj og ikke mindst lingeri.

Klokken nærmer sig 18 og jeg ved min kæreste kan komme hvert øjeblik. Jeg har dækket bord, tændt stearinlys, hygget stuen op og ligger selv i den dejlige lædersofa, i mit nye lingeri. Klar til at blive betragtet af MIN Mr. white.

Jeg er nærmest flyvende ovenpå sofaen, da døren går op. Han kommer. Jeg lader håret falde bagover, og tager den ene hånd op til munden og åbner den let.

PANIK!

Mark står i døren, sammen med min kæreste. Mark smiler og siger wauw, du sku heldig knægt. Jeg har ingen tæpper eller andet at dække mig til med, så jeg bliver bare liggende, helt stiv og fastlåst.

Min kæreste smutter ind på sit kontor, og henter et eller andet, som han giver til Mark. Mark står bare med åben mund og stirrer tilbage på mig. Da min kæreste kommer, bliver Mark forvirret, siger tak og smutter uden at sige farvel.

Forkert Surprice!

Pinligt, pinlig, pinligt. Min kæreste synes det var sjovt, men det er jeg ikke helt sikker på, at jeg synes!

Resten af aftenen gik dog som ønsket, og jeg er kommet mig over oplevelserne. Både den ene og den mere behagelige.

Jeg skal nok skrive mere om, hvad jeg mere shoppede i sidste uge, inden denne uges shopping går i gang 😉

Ciao Bella

About Fashion-Baby

Ælsker at shoppe. Ja, jeg ved godt det staves med e! Jeg er en hudløs ærlig pige, som har et værelse fyldt med tøj, sko, parfume og smykker. Jeg er samler, shopper og fascineret af at shoppe. Mine veninder låner meget tøj af mig (Lidt for meget piger), men så må jeg jo købe noget nyt, når jeg ikke kan finde det jeg søger.. Weee Når jeg shopper, er det med hele kroppen og mit sind. Jeg bliver glad i låget og i kroppen, når jeg rigtig slår mig løs. Jeg vil forsøge, at skrive om bare lidt af det jeg shopper, hvor jeg shopper og hvorfor. Jeg vil også begynde at lave skønhedstips og meget andet. Ciao Baby