Ultra Boost – Nu er de her!

Ultra Boost – Nu er de her!

Ultra Boost – Nu er de her!

Jeg har lovet lige, at komme med nogle tips og tricks i ny og næ..

Denne gang er det de nye sneakers fra Adidas. De sælges fra midnat og er superfede at se på. Har du prøvet nogle af de tidligere udgaver, så ved du hvor fede de er at gå og løbe i. Ja det er sneakers, men de kan faktisk også bruges til småløb på et par kilometer. De vejer nul og nix, og sidder perfekt på foden, og så er de selvfølgelig SUPERSEJE at se på.

Adidas Ultra Boost er nogle af de mest populære sneakers på markedet. Nu lander Ultra BOOST i sin 3. udgave – med ny type overdel og materet cage. Bare så super sejt! DET ER FORÅR!!!

Det seje og coole look kombineret med BOOST-teknologien – Det kan næsten ikke blive bedre, åndenød, åndenød…

Annonce

De sælges fra midnat, altså natten imellem d. 31/1 og 1. februar og i første omgang KUN ONLINE!!!

Jeg sidder næsten allerede klar ved min pc og venter bare på, at viseren går forbi midnat….

 

Ciao Chicks

About Fashion-Baby

Ælsker at shoppe. Ja, jeg ved godt det staves med e! Jeg er en hudløs ærlig pige, som har et værelse fyldt med tøj, sko, parfume og smykker. Jeg er samler, shopper og fascineret af at shoppe. Mine veninder låner meget tøj af mig (Lidt for meget piger), men så må jeg jo købe noget nyt, når jeg ikke kan finde det jeg søger.. Weee Når jeg shopper, er det med hele kroppen og mit sind. Jeg bliver glad i låget og i kroppen, når jeg rigtig slår mig løs. Jeg vil forsøge, at skrive om bare lidt af det jeg shopper, hvor jeg shopper og hvorfor. Jeg vil også begynde at lave skønhedstips og meget andet. Ciao Baby