Rejsefeber eller eventyrlysten?

Rejsefeber eller eventyrlysten?

Den her Covid-19 periode har skabt et kæmpe stort behov for, at komme ud af hjemmets 4 væge og opleve noget. Jeg kan mærke det og tænker også, at du har det på samme måde.

Nu da vi endelig kan se lys forenden af tunnellen og rejserestriktionerne snart bliver lempet, har jeg brugt lidt tid på, at undersøge mulighederne for, at finde spændende rejser eller oplevelser både i Danmark, men også udlandet.

For at min blog ikke skal fylde så meget, at du skal læse hele aftenen, har jeg undladt, at skrive om de ting jeg gerne vil opleve, men mere fokuseret på, hvordan jeg bedst og billigt kommer fra a til b, eller finder en billig overnatning.

For selvom jeg har rejsefeber og lyst til en skøn ferie, er mit udgangspunkt altid, at jeg ikke behøver en babysitter på mit feriested og at jeg sagtens selv, kan finde ud af, at transportere mig selv fra lufthavnen til hotel, eller hvor jeg eller gerne vil bo. Ligeledes behøver jeg ikke, at have en guide til, at holde mig i hånden, men kan sagtens selv finde ud af, at google attraktioner, oplevelser og selv om det er på et fremmedsprog, læse en bus eller togplan.

Kan du også dette, så kan der være penge at spare! Bare et lille tip!!

Men jeg har fundet nogle eksempler frem, på nogle af de forskellige ferier, som jeg har kigget langt efter, meget længe.

Jeg håber, at du kan bruge det til noget.

Ferie i Danmark

Er man til ferie i Danmark og ren afslapning, sommerhus samt familieidyl, så har jeg kigget nærmere på Dancenter. Dancenter har haft over 4,5 millioner overnatninger om året, hvilket jo må skyldes, at de har kontakt til de rigtige sommerhusudlejere.

Du kan se vores oversigt over sommerhuse på Sydals HER

Hvis du booker sommerhus inden 30. april 2021, har jeg fået en rabatkode, som giver dig 20% rabat på prisen. Ja, du læste helt rigtigt. 20% RABAT. Reglerne er meget klare. Bestil inden 30. april og tast koden til sidst i bestillingen, som er anført herunder.

Bestil inden 30. april og book sommerhus i perioden 30/4-21 – 30/6-21 (Rabat 20%) kode: DCSUMMER20

Bestil inden 30. april og book sommerhus i perioden 1/9-21 – 31/12-21 (Rabat 20%) kode: DANFALL20

Rabat og gratis annulering!!

Plus der er GRATIS annulering op til 15 dage før ankomst i perioden 2/4 til 30/12-2021 og Gratis annullering op til 35 dage før ankomst i perioden 31/12-2021 til 6/1-2022. Så skulle i finde en anden eller mere spændende ferie, kan man efter bookingen, altså stadig nå at springe fra, hvis der mod alles forventninger, skulle komme et nyt Corona Lockdown! Ikke set bedre andre steder!!

WOW Familiesammenkomst eller venner på tur

Uanset om du er til ferie med den helt store familie eller med vennerne på tur. Sommerhuset kan rumme op til 22 personer og er placeret i ferieparadiset i Blåvand.

18 m2 swimmingpool, spabad til 4 personer, sauna til 4 personer, aktivitetshus til teenagere og glade voksne. 3 badeværelser, vaske og tørremaskiner. Lækker legeplads til småbørn. Gåafstand til restauranter og 2,8 til nærmeste indkøb. under 2 km til kysten og masser af skov omkring i området.

Eksklusive Ferier

Er du mere til rejser til de sydeuropæiske lande omkring Middelhavet. Hvor fokus ligger på lokal kolorit, atmosfære og små unikke indkvarteringer. Ingen horder af turister, men u-opdagede steder, hvor autenticitet er nøgleordet.

Så er det hos Finca Sa Rota d’en Palerm

Felisa er en ægte livskunstner, en livsnyder, der værdsætter alle de skønne ting i livet. Og det allerbedste er, at hun elsker at dele sin passion med andre! Felisas finca er noget af et kunstværk. Mit værelse er fx indrettet med alle mulige loppefund, som hun har støvet op på forskellige antikmarkeder rundt omkring. Og med omhu for selv den mindste detalje sørger hun med en friskplukket buket vilde blomster og hjemmelavet marmelade til morgenmaden for, at du ikke kommer til at mangle noget som helst under dit ophold. Ejendommen er så smukt beliggende,  at du faktisk slet ikke behøver at forlade stedet. Lige fra det øjeblik du slår øjnene op, begynder velværet at brede sig. Du slår de antikke, grønne skodder fra vinduerne og byder en ny strålende dag velkommen. Vågner derefter langsomt op i figentræernes skygge med kaffe og en bolle med  Felisas skønne, hjemmelavede marmelade. Felisa forstår virkelig kunsten at nyde livet – og at lade dig nyde med .

Se bare her:

Charterferie

Er du alligevel til ren Charterferie, så er der også mulighed for, at du kan finde nogle ret skønne ferier lige nu.

DIAMOND HILL RESORT M/ULTRA ALL INCLUSIVE

Lækkert hotel med en skøn udsigt og Ultra All Inclusive

Diamond Hill er et lækkert hotel, højt beliggende med en fantastisk udsigt over Alanya og det smukke hav. Solterrassen er hotellets perle med masser af plads til at boltre sig på og en gigantisk swimmingpool med vandrutschebane, skyggefulde områder, solstole, parasoller og en dejlig poolbar, hvorfra de inkluderede drikkevarer serveres. Hotellet har en lys og velindrettet restaurant med en enestående udsigt over byen og vandet. Her nydesmåltiderne fra en flot og varieret buffet. Diamond Hill råder over sit eget private strandafsnit med liggestole og parasoller, som kan benyttes gratis. Der findes en tunnel under vejen til det private strandafsnit. Hotellet har en dejlig tagterrasse med flot møblement og en betagende havudsigt. Desuden findes et fint fitnesscenter samt wellnesscenter med blandt andet tyrkisk bad, massage og sauna

Lige nu, er der meget mere med i prisen, benævnt som Ultra All Inclusive, som man ellers skal betale mere for. Så tag et kig HER

GRATIS TRYGHEDSPAKKE med i prisen

Fuld refusion indenfor 7 dage, såfremt Udenrigsministeriet fraråder udrejsen

Gælder naturligvis også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til. Tryghedspakken gælder automatisk alle deres charterrejser, så du uden bekymringer kan bestille din næste ferie.

Hvilken ferietype er du?

Egypten

About Lars

Jeg er en af stifterne af sydals.dk Jeg har lavet meget af det bagvedliggende på siden bl.a. søgefunktionaliteterne, så du kan søge efter indkøb, strande, monumenter og meget mere. Jeg vil i ny og næ se, om jeg kan finde noget interessant, som jeg kan skrive om. Du er altid mere end velkommen til, at komme med forslag eller ønsker om, hvad du gerne vil have, at jeg skriver om. Jeg håber du kan lide mine Blogs.