Loading…

Als segway

Fantastisk naturoplevelse

Nyd den smukke natur tæt på Østersøen på en orginal Segway fra Als segway, på en ny og anderledes måde. På en Segway bevæger du dig nærmest lydløst gennem naturen og gennem små bevægelser med kroppen dirigerer du din Segway igennem landskabet. Samtidig fortæller guiden om det I ser, og spændende detaljer om Kegnæs´s fortid og nutid.
Alle kan lære at køre Segaway!
Turen varer ca 1 time og er på omkring 6 km. Vi kører på små veje, grusveje og markveje og på stranden, hvis vejret tillader det.
Turen starter med en grundig introduktion af vores kyndig instruktør, som sørger for, at alle er  klar til at komme med på tur. Du får udleveret sikkerhedshjelm med integreret højtaler og via den kan vores instruktør hjælpe dig undervejs og fortælle om det I ser.
Vi starter turen i et moderat tempo og guiden vil sørge for, at alle kan følge med og får mulighed for at nyde den fantastiske tur.
Vær opmærksom på, at det er din egen ulykkesforsikring, der dækker under Segway-kørsel, da du kører på eget ansvar.
Du skal mindst være 16 år for at kunne køre på offentlig vej, men er du yngre, kan du sagtens køre alligevel – vi har en lukket Segawaybane. Læs mere om vores Segwaybane her

Lukket bane

Hvis du har lyst, vil vores instruktør tage dig og dine medkørere en tur gennem “eventyrskoven” og ned til vandet, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Lille Hav. Eftersom vi på denne tur ikke kører på offentlig vej, kan børn, unge og voksne nyde denne tur sammen.

Er du under 16 år må du gerne køre Segway på en lukket bane.
Efter grundig introduktion af vores kyndige guide får du muligheden for at prøve kræfter med en Segway på vores Segwaybane på 2500 m2, hvor der er udfordringer for unge og gamle, begynder og øvede.
Hvis du har lyst, er der også mulighed for at køre en tur i en lille skov, som ligger i forlængelse afSegwaybanen. Her får du fornemmelsen af at køre i den frie natur, selvom det er på et lukket område.
Vi anbefaler, at du mindst er 135 cm høj og vejer ca 35-40 kg for at køre på en Segway. Det svarer oftest til børn i alderen 10-11 år.
I kan boltre jer på vores Segway bane og afprøve jeres nye færdigheder. Der er udfordringer for begynder og øvede og vores instruktør vil altid stå til rådighed hvis du har brug for hjælp.
 Så er vi i gang!
 

Address

Address:

Nørre landevej 30, 6470

Telephone:
Web:
Kontakt Ejer
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

Åbent, men book først på +45 25766464

Tuesday

Åbent, men book først på +45 25766464

Wednesday

Åbent, men book først på +45 25766464

Thursday

Åbent, men book først på +45 25766464

Friday

Åbent, men book først på +45 25766464

Saturday

Åbent, men book først på +45 25766464

Sunday

Åbent, men book først på +45 25766464

Det er vigtigt at du altid booker en tur på +45 25766464 for at være sikker på at der er plads til dig.

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked