Loading…

Drejet kystfiskeri

Kører man mod Kegnæs kan man parkere lige til venstre, når man er kørt over landtangen. Her begynder en af de allerbedste pladser på hele Als – nemlig Drejet.

Selve landtangen er et fantastisk sted at fange fladfisk og et af de gode steder på Als. Sydvest på er der den lækreste klintekyst med dybt vand tæt under land. Store sten og tangbælter byder på førsteklasses jagtmarker for havørreder og torsk. Det er sjældent at man har pladsen for sig selv, men det må man tage med, når nu chancen er der for at være en af dem der sætter krogen i de havørreder i 8-9 kilos klassen, som ifølge de lokale kystguruer bliver listet hjem hvert eneste år. Med det dybe vand og strømmen er stedet en af de allerbedste pladser til fiskeri i sommernatten. Dog er det også et godt fiskeområde året rundt.

Bemærk: Der fredningsperioder for nogle fisketyper i perioder!

 

Beskrivelse:

En af de kendte pladser hvor der i foråret kan være gode chancer for store fisk. Til venstre kan der fiskes fra en sandrevle få meter fra land og der kastes over sten og tangbælter. Højre om er bunden fuld af sten med pynter hele vejen. Langt til højre kommer der en bugt og en revle i bunden af bugten har til tider givet fine fisk. Der er dog med årene kommet meget tang i bunden og det gør fiskeriet meget besværligt. Der kan fiskes om til Bredsten hvor bunden bliver meget sandet og flad.

 

Address

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked