Loading…

Dybbøl Strand

Badevandsområdet ligger i sønderborg by (på vest siden af Als Sund) og ud til Als Sund. Bag ved stranden er der en høj skrænt. I oplandet bagved er der dyrkede marker. Der er parkeringsmuligheder i Sundgade lige nord for badevandsområdet.

Ved siden af P. pladsen ligger der en lille legeplads. Når man går fra parkeringspladsen, ned mod stranden, er der adgang til toilet og der er opsat redningskrans og affaldsspande her. Der ligger et fortidsminde, en skanse, der er dateret tilbage til 1067- 2009 e. Kr., ca. 150 meter fra stranden.

Stranden er ca. 200 m lang. Det er en 10-20 m bred sand strand, med ligt spredt marehalmsbevoksning i den nordlige ende. Bundforholdene i vandet, er sand med spredte sten og tangbevoksninger. Det bliver hurtigt dybt og afstanden fra vandkanten til en dybde på 0,5 m er 4 m og til 1 m er afstanden 8 m.

Tip: Man kan gå langs med vandet, en god vandretur helt til Vemmingbund strand. Dog kommer man igennem et område, hvor der kan være nøgenbadere, når man går strækningen.

Address

Address:

sundgade 64, 6400

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked