Dyvig Badehotel

An EXCLUSIVE BOUTIQUE HOTEL

Et boutique hotel i særklasse igennem de sidste 10 år, beliggende på det smukke Als. Velkommen til Dyvig Badehotel.

Vi er Danmarks smukkeste Badehotel – Beliggende på den eventyrlige plet i Dyvig på Nord Als. Nord Als ligger på den skønne ø Als og er en del af Sønderborg kommune.

Vi sætter fokus på Dig som gæst.

 

Billede: Henrik Oestergaard Madsen

ÅRETS RESTAURANT 2021

DEN DANSKE SPISEGUIDES KÅRINGER AF ”ÅRETS RESTAURANT”HVOR DYVIG BADEHOTEL MED AMSTRUP&VIGEN ER NOMINERET. ***

Et boutique hotel i særklasse på landet på det smukke Als. Vi definerer luksus som stille ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæst. Det handler om at bidrage med den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse.

Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsten på hotellet, så der opleves sjælefred.

Den bedste service er den, vi elsker at yde for enhver, der gæster vores hyggelige, romantiske og stilfulde badehotel. Vi gør vores ypperste for at favne og opfylde de ønsker, gæsten måtte have, og vi bidrager med elegant, personlig betjening og service i topklasse på alle niveauer – det er vores passion.

Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, luksus og trygge rammer.

Vi ønsker, at De føler Dem hjemme i Deres nye hjem hos os på Dyvig Badehotel.

Se deres flotte video herunder:

Velkommen

Hotellet ligger tæt op af Dyvig bro.

#dyvig #dyvigbadehotel #hotel #nordals #nordborg #als Romantisk #stilfuld #elegant #smukkeste #boutiq #særklasse #intimitet #sønderborg #soenderborg #soenderjylland #sonderjylland

Address

Address:

Dyvigvej 31, Holm, nordborg

Telephone:
Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked