Kerneland Strand

Stranden ligger imellem Skovby og på vej mod drejet, før Drejby Camping. Et lille skilt viser vejen til parkeringsmuligheder.

Kerneland er en meget populær strand for alle typer badere.

Stranden har haft Blå flag de sidste mange år og har gode faciliteter, såsom kiosk og toiletter.

Badevandsområdet er ca. 3 km langt. Stranden ved Kerneland er ca. 15-23 m bred. Der ligger store sandklitter bag stranden og store spredte sten på strandbredden. Der forefindes redningskranse her. Der er mange der går tur og lufter hunde på stranden. Bundforholdene er fin sandbund. Afstanden til en vanddybde på 0,5 m er ca. 7 m og til 1 m ca. 31 m. Der er lavvandet og derved meget børnevenlig.

Stranden ligger ud til Lillebælt. Der er flere adgangsvej til stranden, Kegnæsvej, hvor man følger skiltet til Kerneland. Her er en stor parkeringsplads med kiosk, glascontainer og toiletter, (også til handicappede).

Bor man som gæst på Drejby Strand Camping, er der stor parkeringsplads. Ellers benyt p-pladsen helt nede ved stranden. Følg skiltet kærneland.

Man kan fra vejen købe mad ved den yderste “restaurant” på campingpladsen. Dog har man ikke adgang til selve campingpladsen uden tilladelse.

 

Address

Address:

kærneland, 6470 sydals, denmark

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked