Kislings – Café & Kaffebar

Kislings er en hyggelig café og kaffebar i centrum af Sønderborg. Her kan du nyde din mad, kaffe og drikkevarer i de mest stemningfulde rammer eller i solen i vore baggård.

Hos Kislings elsker vi god kaffe, og det vil vi gerne give videre til dig, så du kan koncentrere dig om, at hygge med venner og familie samtidigt med, at i nyder lækker mad, lavet af gode råvarer og får en fantastisk kop kaffe – lige som du ønsker den.

Hos Kislings håndplukker vi vores råvarer. Vi besøger årligt forskellige farme, som vi køber vores kaffer fra, så vi har kendskab til alle dele af dyrkning og fermenteringen – og så vi ved at den er produceret under gode forhold. Vi udvikler selv alle vores risteprofiler og får vores indkøbte kaffer ristet hos Kontra Coffee i København, hvor de dygtige ristere får den optimale smag frem i bønnerne. Når vores friskristede kaffer rammer kværnen i vores kaffebar, bliver den brygget på verdensklasse kaffemaskiner af dygtige baristaer, så du får den bedst mulige kaffeoplevelse.

I 2015 åbnede Michael Kislings sin egen kaffebar på Perlegade 49 i Sønderborg, efter at have arbejdet en årrække som ristemester hos Kontra Coffee i København. Han er en kæmpe kaffenørd og kompromisløs når det kommer til kvalitet – både i kaffen, maden og stemningen i sin kaffebar. Michael har skabt et sted, hvor den personlige relation er et af de bærende elementer for stedet.

Gårdhavekoncert

Er man rigtig heldig, kan man få plads i gårdhaven når der laves Gårdhavekoncert. Det er hyggemusik, lidt jazzet og rigtig lækkert. Tidligere har flere skønne bands som Jazzeau optrådt, talenter fra MGK Sønderborg Musikskole, men også store lokale stjerner vender ind i mellem hjem, som Louise Wagner Thorup, der i dag bor i København. Det er altid en god atmosfære, stemning og dejlig servering i gårdhaven. Så kig forbi

Address

Address:

Perlegade 49, 6400 Sønderborg

Telephone:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

08.00 - 18.00

Tuesday

08.00 - 18.00

Wednesday

08.00 - 18.00

Thursday

08.00 - 18.00

Friday

08.00 - 21.00

Saturday

08.00 - 17.00

Sunday

Lukket

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked