Velkommen til Kløverlykke Børnehus

Kløverlykke Børnehus ligger i et villakvarter i Hørup by, ikke langt fra skov og strand. Vi er normeret til 30 børn fordelt på 2 stuer. Sommerfuglestuen med de yngste børn og Delfinstuen med de ældste børn.

Vi prioriterer et aktivt udeliv på legepladsen og i lokalområdet.
Samtidig lægger vi vægt på, at ude- og indemiljøet er inspirerende og indbydende. Et godt miljø pirrer nysgerrigheden og giver energi og lyst til at lære.

Om:

Kløverlykke Børnehus er en kommunal daginstitution, der startede i nybyggede lokaler den 1. januar 1999. Børnehaven er normeret til 30 børn.

Kløverlykke Børnehus ligger i et villakvarter i Hørup by, ikke langt fra skov og strand. Lige uden for vores legeplads er der grønt område med en lille indhegnet sø.

Vi bestræber os på at have et aktivt udeliv på legepladsen og i lokalområdet. I den forbindelse arbejdes der fortsat med videreudvikling af vores legeplads, så der skabes nogle anderledes legemuligheder end dem, børnene har hjemme. Vi lægger vægt på, at miljøet er inspirerende og indbydende. Et godt miljø pirrer nysgerrigheden og giver energi og lyst til at lære.

Vores legeplads er kuperet og har bl.a. klatreområde, gynger, cykelbane, Bulderby med småhuse, indianerområde, sørøverområde, mudderkøkken, udeværksted med hammer og sav, bålsted, fodboldbane, sandkasse, rutsjebane og mulighed for at klatre i træer m.v..

Huset er indrettet med 2 stuer med hver sin indgang, garderobe og bad. Yngstegruppen har base på Sommerfuglestuen og ældstegruppen har base på Delfinstuen. Huset er delvis stue- og funktionsopdelt med forskellige lege- og aktivitetsområder. Stueopdelingen er om formiddagen med aktivitet på den enkelte stue.

Info:

Børnehaven skal være et trygt pasningssted, hvor det enkelte barn kan trives og udvikles.

I Kløverlykke Børnehus arbejdes der overordnet med sprog og motorik. Gennem de pædagogiske læreplaners temaer arbejdes der også med udeliv og sang/musik, for at styrke det enkelte barns identitet og integritet. Herunder er der fokus på de personlige og sociale kompetencer.

Der lægges vægt på processen, hvor krop og ånd skal følges ad. På den måde får barnet erfaringer som kan bearbejdes i hjernen og give stof til udvikling.

Address

Address:

Kløverlykke 31, 6470 Sydals

Telephone:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

06.25 – 16.45

Tuesday

06.25 – 16.45

Wednesday

06.25 – 16.45

Thursday

06.25 – 16.45

Friday

06.25 – 15.55

Saturday

Lukket

Sunday

Lukket

Lukkedage: Grundlovsdag, Juleaften, 1. juledag, 2. juledag, Nytårsaften, 1 januar Ændringer kan forekomme, se altid aktuelle lukkedage på hjemmesiden.

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked